UKÁZKA: Sergej Lukjaněnko: Kvazi

Článek od: Redakce - 11.10.2018

Nakladatelství Triton ve spolupráci s nakladatelstvím Argo vydává nový román Sergeje Lukjaněnka Kvazi. Autor dovedně kombinuje žánr zombie apokalypsy s prvky detektivky a špionážního thrilleru. Výsledkem je neobyčejně čtivý mix.

KOMIKS: Remains - Zombie útočia. Opäť...

Článek od: Marek Keram Barányi - 25.09.2012

Komiksový scenárista a spisovateľ Steve Niles má fakt smolu. Darí sa mu pokiaľ ide o jeho komiksy, od 30 days of Night, cez Criminal Macabre až po Batman: Gotham County Line. On má smolu pokiaľ ide o filmové adaptácie jeho komiksov. Buď sú veľmi dobré, veľmi pozerateľné, s výborným hereckým obsadením, ako 30 dní dlhá noc. Alebo sú to neskutočné sračky. Konkrétne 30 days of Night: Dark Days a minuloročné Remains.

FILM: Resident Evil: Odveta (Resident Evil: Retribution)

Článek od: Anonym - 14.09.2012

V podzemní laboratoři Umbrella Corporation se nacházejí modely částí New Yorku, Moskvy a Tokia, ve kterých si zlouni simulují šíření biologických nákaz. Taky, jak lépe si simulovat šíření nákazy v Moskvě, než si postavit v podzemí kopii Rudého náměstí a osídlit ho zombíky v uniformách Sovětské armády, kteří jezdí na motorkách a střílejí přitom ze samopalů?

RECENZE: John Ajvide Lindqvist, Jak zacházet s nemrtvými

Článek od: elho_cid - 12.09.2012

Nemrtvé si většina čtenářů spojuje jen s tou nejpokleslejší oddechovou literaturou. A ze všech druhů nemrtvých si vláčení spodními proudy béčkové kultury nejhůře odskákaly zombie. Nyní se smradlavé rozpadající se mrtvoly vrací z hrobů do úplně jiné kategorie čtiva, než na jakou byly zvyklé.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Zombie