FILM: Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Článek od: Frecerick - 21.04.2021

Zack Snyder, řečený Spasitel, sestoupil z nebes a stvořil jako pastýř pro své stádo tu pravou, nefalšovanou a jedinou verzi Ligy spravedlnosti. Čtyřleté čekání symbolicky přineslo čtyřhodinové dílo, které jen vyvolení dokážou prosedět na jeden zátah. Je ale Snyderova verze opravdu ta správná? Povedla se víc než Liga z roku 2017? Odpovědi na tyto otázky najdete zde a nikde jinde, neboť sám velký Zack posvětil moji klávesnici a stejně tak moji židli, abych ty čtyři hodiny vydržel.

KOMIKS: Liga Spravedlnosti: Vzestup a pád (Green a Red Arrowa)

Článek od: Petr Simcik - 17.11.2020

Víte jak jsem tu – no už je to poměrně dávno – opěvoval Volání po spravedlnosti? Tak Liga Spravedlnosti: Vzestup a pád je něco jako pokračování. Ano, trpí to stejnými neduhy jako všechny ostatní příběhy z DCKK – tedy tím, že neznáme kontext. Přesto je Liga Spravedlnosti: Vzestup a pád velmi překvapivá knížka, která by v sérii posledních špatných dílů DCKK rozhodně neměla zaniknout.

KOMIKS: Liga spravedlnosti 1 - Vyhlazovací stroje

Článek od: Marek - 20.06.2019

"Toto asi nebude můj šálek čaje", řekl jsem si po dočtení Vyhlazovacích strojů. Krátké zamyšlení nad tím, zda-li nejsem v sedmnácti na tohle už jednoduše starý... A podivný pocit prázdnoty, znudění a neskutečného mišmaše, který mi nastal v hlavě.

Přihlásit se k odběru RSS - Liga spravedlnosti