RECENZE: Disney – Usínací sbírka pohádek

Článek od: Petra Elen Mand... - 12.04.2022

Taky vám doma pobíhá princezna Elza, co tancuje a zpívá Let It Go ze známé pohádky Ledové království? Zbožňuje vaše ratolest bohatě ilustrované knížky s přiměřeným množstvím textu tak akorát, aby vám během čtení nedocházel hlas a zároveň jste neusnuli dříve než dítko? Pak zpozorněte.

 

SERIÁL: WandaVision (2021)

Článek od: Frecerick - 29.03.2021

Oficiálně první seriál spadající do MCU, který je ke zhlédnutí na streamovací službě Disney+ (bohužel zatím ne u nás). Zároveň jde o něco, na co u Marvelu nejsme zvyklí, o něco, co tu ještě nebylo. WandaVision je totiž sitcom. Ale nebojte/nejásejte, hlavně od druhé poloviny seriálu dostáváme klasickou akční nalívárnu, která je nám u superhrdinských počinů mnohem bližší. Své preference vyjádřím jednoduše - víc jsem si užíval první polovinu.

FILM: Aladin (2019)

Článek od: Frecerick - 04.06.2020

Disney nám postupně servíruje další a další ze svých plánovaných reimaginací starých pohádek, a po finančně neúspěšném Dumbovi si posvítíme na miliardového Aladina pod taktovkou režiséra Guye Ritchieho (Sbal prachy a vypadni, Podfu(c)k), který si tak poprvé mohl vyzkoušet pohádku. Trefa do černého!

FILM: Star Wars: Poslední z Jediů

Článek od: Karolína Poláčková - 21.12.2017

Již čtyřicet let uplynulo od chvíle, kdy Star Wars navždy změnily dějiny kinematografie. Sága se stala legendou a zabydlela se v srdcích tisíců diváků po celém světě. Poté, co se před dvěma lety v rukou J. J. Abramse probudila Síla, se s pokračováním trilogie do daleké galaxie vydává Rian Johnson.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Disney