Letem (fantastickým) světem 15

Článek od: Matyáš Pařátek - 31.01.2016

Kdo si zahraje hlavní roli v Amerických bozích a co nového chystá Netflix? 

Kdo si zahraje Stína

Američtí bohové patří mezi jeden z nejočekávanějších fantasy seriálů. A teď konečně víme, kdo si zahraje hlavního hrdinu, tedy Stína. Dost z nás čekalo Dwaynea Johnsona. Ale místo něj dorazí prakticky neznámý Ricky Whittle.

Netflix nám ukáže Půjčovnu masa

O seriálech Netflixu u nás píšeme poměrně často. A rozhodně o nich psát budeme dál, třeba i o tom nejnovějším. Netflix si totiž po marvelovských hrdinech vyšlápne na sérii Takeshi Kovacs Richarda K. Morgana. Těšit se můžeme na hodně drsné thrillery/detektivky ve sci-fi kulisách.

Obálka týdne 

Nakladatelství Epocha pomalu odkrývá ediční plán. Mezi prvními letošními tituly, které brzy půjdou ven, jsou i Děti vánice. A mají opravdu moc pěknou obálku.

Darth Vader se vrátí

Původně se počítalo, že Darth Vader dostane v Rogue one jen minimální prostor. Ale teď to vypadá, že ho Disney využije mnohem víc a měl by hrdinům ve filmu dost slušně zatopit. My nejsme rozhodně proti.

Moffat hlásí odchod

Steven Moffat mnohým divákům Doctora Who zprotivil. Nedávno se ale objevila informace, že Moffat hodlá od Doctora dát ruce pryč. Na jeho místo nastoupí Chris Chibnall, který napsal kriminálku Broadchurch, ale s Doctorovým univerzem má taky zkušenosti, protože psal Doctorův spin-off Torchwood.

 

 

Přidat komentář