Letem fantastickým světem 13

Článek od: Matyáš Pařátek - 17.01.2016

Trailer týdne: 10 Cloverfield

J. J. Abrams poprvé. Tentokrát ne jako režisér, ale jako producent, který má propagační strategii v malíčku. Včera vzal totiž útokem nikým nečekaný trailer k novince, kterou tajně kutil. Dominuje v ní hlavně John Goodman. Celé to vypadá jako nevinná konverzačka, jenže pak... a ten konec. Ano, takhle se mají dělat trailery. A název napovídá, že už v březnu nás čeká pokračování Monstra. Nebo ne?

Kdo natočí Black Pathera?

V novém Capovi se mimochodem také představí nový hrdina Black Panther, který jak jinak dostane svoji sólovku. Tu natočí Ryan Coogler, režisér velebeného Creeda.

Odešel Alan Rickman

Ve čtvrtek 14.1. svět obletěla smutná zpráva. Ve věku 69 let zemřel herec Alan Rickman. Starší z vás budou Alana Rickaman znát z Robina Hooda jako šerifa z Nottinghamu, mladší generaci se samozřejmě vybaví Severus Snape z Harryho Pottera. Alan Rickman hrál nejlépe záporáky, ale nevyhýbal se ani romantickým filmům. K těm nejznámějším patřím Rozum a cit a samozřejmě Láska nebeská. Ztráta nad odchodem herce je obrovská – 69 let je opravdu brzký čas na odchod. Každopádně děkujeme za všechno, mistře. A nikdy nezapomeneme.

Emma Stone a 101 dalmatinů

Disney celkem úspěšně posílá do kin filmové verze svých animáků. Teď by se mělo do kin podívat 101 psíků s puntíky. Bude se sice jednat o třetí výlet, ale pokud bude příběh smysluplnější než u druhého dílu, proč ne. Roli Cruelly de Vil by si měla zahrát Emma Stone.

Návrat do Narnie

Knižní Narnie patří ke klasikám fantasy literatury. Hollywood ji dostal do kin už třikrát a ani jednou z toho nebyl obrovský úspěch. Ale svět filmu rád dává víc šancí, takže nás čeká čtvrtý výlet do Lewisova světa prostřednictvím adaptace románu Stříbrná židle. Pokud to bude tak sympatické, jako díl první, těším se už teď.

Trailer na konec: Dallas 63

Existují dobré a špatné adaptace Kingových děl. Dallas 63 by mohl být tím prvním případem. Je tu James Franco, nádherný vizuál a luxusní retro atmosféra. A producentsky seriál zaštiťuje J. J. Abrams. Seriál dorazí už v únoru. 

 

Přidat komentář