UKÁZKA: Finále série Zámek a klíč je tady!

Článek od: Redakce - 02.03.2016

Vydavatelství Comics Centrum vydává dva finální díly série Zámek a klíč najednou v edici „Na přání“. Tato série se tak má šanci stát první, která byla dokončena díky zájmu svých čtenářů, protože knihy v edici „Na přání“ vycházejí, pouze je-li dosaženo dostatečného počtu předobjednávek.

Preview: Zámek a klíč: Klíče království - další díl kultovního komiksového hororu může vyjít

Článek od: Redakce - 06.09.2015

Sourozenci Zámkovi nacházejí další a další zázračné klíče a s nimi související informace. Přibývají ale také záhady. Jaké překvapení odhalí obyvatelé Klíčova tentokrát? To čtenáři zjistí, když si čtvrté pokračování kultovního komiksového hororu autora Joea Hilla objedná dostatečný počet zájemců. Aby mohl díl „Klíče království“ v rámci speciální edice Na přání skutečně vyjít, musí jich být alespoň pět set. 

KOMIKS+UKÁZKA: Zámek a klíč 3: Koruna stínů

Článek od: Redakce - 22.01.2015

Už brzy budou čtenáři komiksu „Zámek a klíč“ vědět, jak si dál vede rodina Zámkových na tajemné usedlosti Klíčov. Vydání třetího pokračování napínavé série autora Joe Hilla je na spadnutí. Aby kniha ale skutečně vyšla, musejí být její fanoušci aktivní. Vydavatelství Comics Centrum startuje tímto titulem novou edici „Na přání“ – další díl komiksové série vydá vždy jen v případě, že si jej předem objedná dostatečný počet zájemců. 

RECENZE: Joe Hill, Zámek a klíč I.- Vítejte v Lovecraftu

Článek od: Martin Stručovský - 01.06.2011

Vítejte v Lovecraftu nelze nedoporučit. Vlastně, kdybych vám ho nedoporučil, udělal bych obrovskou chybu. Na českém komiksovém trhu se jedná o něco neobyčejného a zcela netypického. Pokud jste podlehli tvorbě Joe Hilla a srdce vám tluče blahem nad každým jeho příběhem, nebo prostě máte rádi výše uvedené ingredience a užíváte si četbu způsobující mrazení v zádech, pak po komiksu sáhněte bez váhání. Bát se budete v každém případě.

Přihlásit se k odběru RSS - Zámek a klíč