EPOCHA NA SVĚTĚ KNIHY 2017

Článek od: Redakce - 03.05.2017

Chystáte se na největší český knižní veletrh (11. – 14. 5. 2017, Praha)? Budeme moc rádi, když zavítáte k našim dvěma stánkům (L402 a P615, kde najdete naši produkci z fantastiky). Budeme pro vás mít připravené novinky, zajímavé slevy a rovněž řadu atraktivních besed, přednášek a autogramiád.

Audioknižní novinky vydavatelství OneHotBook na SVĚTĚ KNIHY

Článek od: Redakce - 12.05.2016

Na letošní knižní veletrh a literární festival SVĚT KNIHY jsme si nachystali větší stánek (pod číslem L207), spoustu zajímavých novinek, ale nebude chybět sleva 25 % na veškerou naši produkci či oblíbená akce 2 audioknihy na CD + 1 ke stažení zdarma. Navíc jsme dali dohromady také bohatý program s našimi herci, pokřtíme čerstvé audio přírůstky a připojíme se k oslavám severské literatury na stánku ReadNordic.

LITERATURA: Anketa Cen Akademie SFFH

Článek od: Anonym - 15.05.2013

V sobotu 18. 5. od 15 hodin v rámci pražského knižního veletrhu Svět knihy proběhne udělování Cen Akademie sci-fi, fantasy a hororu za rok 2012. Pojďme si po nominacích prvního kola anketou připomenout, jak tipovali nakladatelé samotní...

LITERATURA: Ceny Akademie, P. Briggs, J. A. Lindqvist a další fantastika na Světě knihy 2012

Článek od: Anonym - 15.05.2012

Tradiční součástí veletrhu Svět knihy je vyhlašování Cen Akademie scifi, fantasy a hororu, které i letos proběhne na tradičním místě a v tradičním čase – od 15.00 do 16.20 ve Velkém sále Střední haly. Akce toho ale pro milovníky fantastiky nabízí o něco víc, včetně vzácných zahraničních hostů Patricie Briggs a Johna Ajvida Lindqista. A hlavně - jedním z témat 18. ročníku je komiks. Propátrali jsme program a vybrali tipy na pořady, které by vás mohly zajímat.

MEJLEM: Pozvánky na akce tohoto týdne...

Článek od: Redakce - 10.05.2011

Autoři bestselleru nabídnou svoji účast již zítra ve čtyři odpoledne. Dále Albatros s Crwí rozdají šest stripových knížek, Ďuro Červenák podpisy, Petra Neomillnerová laskavé zacházení, Karel Jerie slevu na svůj katalog a seznam uzavřeme bohatým programem nakl. Fragment.

EDITORIAL: Svět knihy 2010

Článek od: Jan Pechanec - 10.05.2010

Stejně jako minulý rok se i tento vydám na Svět knihy na pražské výstaviště v Holešovicích. Slavnostně otevřen bude ve čtvrtek 13. května a davy liberofilů, chcete-li milovníků knih, se v dvoukřídlém, vlastně dnes stále ještě jednokřídlém, veletržním paláci budou cíleně potulovat do neděle května šestnáctého. Je skoro škoda, že levé křídlo padlo na popel, neboť mi v mysli každoročně vyvstává obraz otevřeného vázaného výtisku, který pohlcuje čtenáře.

Přihlásit se k odběru RSS - Svět knihy