Fantastika na Světě knihy s Epochou

Článek od: Redakce - 13.05.2015

Fantastika na Světu knihy. Program nakladatelství Epocha

I letos se námi budete moci potkat na knižním veletrhu Svět knihy, který se koná od čtvrtka 14. do neděle 17. května v Praze na výstavišti v Holešovicích. Připravili jsme si pro vás příjemné slevy, ale hlavně řadu doprovodných pořadů, na kterých vás moc rádi uvidíme. Na co všechno se můžete těšit?

Fantastická Epocha a Edice Pevnost patří v Epoše k nejúspěšnějším edicím. Proto se nelze co divit, že jsme jim na veletrhu věnovali hodně prostoru. Vše odstartuje ve čtvrtek 14. 5., kdy se od 14.00 můžete do Sálu fantastika v pravém křídle veletržního paláce přijít podívat na Leoše Kyšu a Štěpána Kopřivu, kteří budou povídat o současné české akční fantastice. Máme potvrzeno, že mezi diváky zavítá i František Kotleta!

V sále Fantastika můžete zůstat, protože hned v 15.00 se zde odehraje křest knihy fejetonů známé novinářské a manželské dvojice Ludmila Hamplová a Leoše Kyša Jak přežít manželství. Že to není sci-fi? To si pište, že ano! J Pokud byste toužili po podpisu obou autorů, zamiřte hned po besedě na stánek 402 do levého křídla Průmyslového paláce, kde budou až do 16.45 knihy podepisovat. Sbírku fejetonů si zde samozřejmě budete moci i (se slevou zakoupit).

pátek 15. 5. se na vás společně s týmem Kladiva na čaroděje těšíme od 16.00 v sále Fantastika. Minulý rok byla kladivářská beseda velice úspěšná a i letos jistě bude co poslouchat. Pokusíme se přivést, co nejvíce autorů půjde, a samozřejmostí je závěrečná autogramiáda.

Jak bude vypadat sex v budoucnosti? O tom si přijďte v sobotu 16. 5. od 12.00 poslechnout do sálu Fantastika. Hostem besedy bude známý sexuolog Radim Uzel, který rovněž představí své nové knihy Cesty za romantikou a erotikou a Sexuální všehochuť. Obě vám rád od 13.00 do 13.45 podepíše na stánku nakladatelství Epocha č. 402 v levém křídle. S novinkami se můžete blíže seznámit na besedě v malém sále v pravém křídle, která proběhne od 16.00.

17.00 v sále Fantastika velkolepým způsobem, za účasti vikingských válečníků, přivítáme nové vydání kultovní historické fantasy Jaroslava Mosteckého Jdi a přines hlavu krále, která zahajuje trilogii Vlčí věk. Ve stejném čase si můžete rovněž zajít na náš stánek č. 402 pro podpis klasika české science fiction Josefa Pecinovského, kterému právě vychází závěrečný díl dystopické tetralogie Plástev Válka pláství.

Ani poslední den veletrhu nepřijdete zkrátka. V neděli 17. 5. se vám v 10.00 představí v sále Fantastika několik autorů oblíbené Edice Pevnost – David Šenk, Jana Rečková, Josef Pecinovký a  Zdeněk Žemlička. Ve 13.00 se pak můžete těšit na Josefa Pecinovského, který povypráví o své sci-fi tetralogii Plástev. Od 14.00 bude na stánku 615 v pravém křídle podepisovat své knihy.

Budeme moc rádi, pokud na veletrh zavítáte, zastavíte se u našich stánků (kromě samostatného budeme mít koutek s fantasy, sci-fi a hororovými knihami v rámci společného stánku časopisu XB-1 hned vedle sálu Fantastika) či zavítáte na některý z našich pořadů. Kromě těch fantastických samozřejmě připravujeme i řadu dalších, kompletní program si můžete prohlédnout na http://sk2015.svetknihy.cz/cz/home/program/prohledavat-program/.

 

Přidat komentář