RECENZE: Mass Effect Andromeda - Vzpoura na Nexu

Článek od: Eylonwai - 25.10.2017

Všichni už jsme si asi zvykli na takové ty klasické úzké bé-šestkové knížky podle videoher, které při troše snažení nacpete do kapsy, a jde se vesele na vlak. Žádná vysoká literatura, která se ale o nějaký umělecký dojem ani nesnaží a sází hlavně na oddechovou zábavu na pár hodin. A taky proč ne? Do maturitního seznamu si je asi nenapíšete, ale ani stydět se za ně nemusíte. Andromeda na to jde jinak. A to už od prvního pohledu – vyšla ve fancy formátu A5 a nějak se jí ztenčily stránky, takže už pomalu začíná připomínat spíš „dospěláckou“ literaturu. Nebýt teda obálky, samozřejmě, která se ale poměrně povedla a je-li Mass Effect vaší srdeční záležitostí, patrně vám zrychlí tep. Ano, skutečně, Andromeda na to jde jinak… bohužel.

PR+WEB: Štěpán Jura na Festivalu Fantazie 2013

Článek od: Martin Stručovský - 26.06.2013

Přátelé, 18. ročník Festivalu Fantazie v Chotěboři začíná už tento týden. A naše redakce samozřejmě bude u toho. A třeba takový Štěpán Jura bude dokonce přednášet. Jelikož nejsme žádní škrti, přinášíme seznam jeho přednášek. Tak se určitě na nějaké zastavte, nebudete litovat. 

PR+HRY: Singleplayerové DLC Mass Effect 3: Citadel

Článek od: Anonym - 23.02.2013

Singleplayerové DLC Mass Effect 3: Citadel nabídne hráčům již 5. března emocionální rozloučení s jejich oblíbenými postavami. Studio BioWare vydá navíc 26. února multiplayerové DLC, jehož obsahem budou nové mapy, zbraně a vylepšení pro postavy.

PR+GAMES: Aria T’Loak potřebuje vaši pomoc

Článek od: Anonym - 28.11.2012

Agent Cerbera Oleg Petrovsky a jeho skupina se zmocnili obchodní stanice Omega, na níž funguje notoricky známý černý trh. Jeho právoplatná samozvaná šéfka Aria T’Loak však spřádá plány...

UKÁZKA: William C. Dietz, Klam (Mass Effect 4)

Článek od: Anonym - 01.02.2012

Včera Fantom Print vydal další díl Mass Effectu a dodává: "Mass Effect – Klam je již čtvrtou knihou z tohoto herního světa, zároveň perfektně napsanou sci-fi, což potvrzuje i jméno autora, jímž je tentokráte William C. Dietz. Již vyšlo: Mass Effect – Vzestup, Mass Effect – Odveta a nyní zároveň budeme pouštět do světa nové vydání první knihy Mass Effect – Zjevení, která již byla absolutně vyprodána."

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Mass Effect