RECENZE: Markus Heitz, Oneiros

Článek od: Tereza Kadečková - 07.06.2017

Oneiros stojí hodně na postavách, je ale doplněn o krátké pohádky bratří Grimmů o smrti, které krásně navozují atmosféru. Pátráni i akce v příběhu dobře odsýpají a většinou tu nejsou hluchá místa.

PR+UKÁZKA: Markus Heitz, Krvavé brány

Článek od: Anonym - 29.04.2013

„Nemůžeš každého zachránit,“ prohlásila vážně. „Možná ti teď připadá nesnesitelné, že jsi ho obětovala, ale věř mi, bylo to správné rozhodnutí.“ Mistr epické fantasy je zpět s temným thrillerem ze současnosti!

RECENZE: Markus Heitz, Znamení temného boha (Ulldart 3)

Článek od: Michal Pavlič - 14.09.2011

Markus Heitz vlastní stroj času. No vážne! Čo to robíte? Ale... počkať, počkať, pŕŕŕ! Predtým, ako na mňa zavoláte mužov v bielych plášťoch s trendy zvieracou kazajkou pre mňa, vedzte, že aj keď som písal recenziu na prvý diel Ulldartu dávno po tom, čo autor sériu dopísal, mám pocit, akoby Heitz čítal moje recenzie a ďalšie knihy série podľa toho upravoval. Ach, vy mi neveríte? Dobre teda, nech je táto recenzia dôkazom!

UKÁZKA: Markus Heitz, Řád vysokých mečů (Ulldart: Doba temnoty 2)

Článek od: Anonym - 30.11.2010

Lodrik se stává novým vládcem říše Tarpol. Jeho reformy však plodí také závistivce, intrikány a falešné přátele. Brzy ztrácí jistotu, neví, komu může důvěřovat, a pokud si chce zachovat moc, je stále více odkázán na pomoc osob spojených s temnými silami. Nade vším se vznáší osudné proroctví, že se opět vrátí doba temnoty a svět se ponoří do žalu, utrpení a zkázy.

UKÁZKA: Markus Heitz, Spravedlivý hněv

Článek od: Anonym - 20.06.2010

Četli jste Trpaslíky, nadchli vás a marně čekáte na pokračování již uzavřené série? Nezoufejte. Přichází za vámi staronoví hrdinové a s nimi nový Markus Heitz, který vám přináší dobrodružství z druhé strany "barikády". Do popředí se derou alfové a chtěli by povyprávět svou verzi toho, co se událo. Po dobrých přicházejí zlí - nebo je to všechno pouze otázka úhlu pohledu? Fantasy v nejlepším slova smyslu - dobrodružství, tajemství, napětí.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - M. Heitz