RECENZE: Doctor Who: speciály k 60. výročí

Článek od: Daniel Palička - 23.02.2024

Doctor Who, česky známý pod názvem Pán času, patří k nejpopulárnějším sci-fi projektům vůbec. Populární britský seriál, který se na stanici BBC vysílá od roku 1963, se dodnes těší veliké popularitě. Ku příležitosti 60. výročí této slavné značky loni na streamovací platformě Disney+ vyšly 4 speciály.

Co přinese letošní WHOCON Brno?

Článek od: Redakce - 09.08.2017

Víkend 17. až 19. listopadu letos přitáhne do Brna nejen fanoušky Doctora Who. Uskuteční se totiž již pátý ročník festivalu WHOCON Brno, který od roku 2013 láká stovky návštěvníků na svůj bohatý program tematicky rozdělený do jednotlivých linií.

Rozhovor s Markem Veverkou

Článek od: Tereza Kadečková - 25.01.2016

Kultovní britský seriál Doctor Who si stihl udělat jméno i u nás. Dokonce takové, že loni proběhl již třetí ročník WHOCONu, kde se všichni fanoušci Pána času sešli. Přinášíme vám rozhovor s hlavním organizátorem téhle akce Markem Veverkou.

RECENZE: Nicholas Briggs, Doctor Who: Dalecká generace

Článek od: Tereza Kadečková - 02.03.2015

Existují miliardy Světů na výsluní. Jde o planety, na kterých je život prostě fajn. Jediná věc, která je na nich podezřelá, je fakt, že je zařídili Dalekové. Obyvatelé planet jsou jim neskutečně vděční, ale Doctor má neblahou předtuchu. Nemůže se přece stát, že by Dalekové dělali něco pro lidi! Nebo snad ano?

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Doctor Who