RECENZE: Garth Nix, Žabí polibek

Článek od: Eylonwai - 18.05.2018

Máte rádi pohádky? Takové ty, které vás překvapí svými nápady, nenásilně vám nabídnou pár témat k zamyšlení a možná vám umožní změnit názor na něco, co jste dávno měli za zažité a neměnné? Pak jste tu správně, Garth Nix vám právě otvírá vrátka do zahrad své představivosti…

UKÁZKA: Tim Lebbon: Relikvie

Článek od: Redakce - 18.03.2018

Relikvie je první díl nové trilogie z pera Tima Lebbona, renomovaného spisovatele hororů a dark fantasy, autora desítek románů a nositele řady literárních ocenění.

RECENZE: Tim Lebbon, Predátor: Vpád

Článek od: frankie - 12.07.2016

Nakladatelství Baronet pro fanoušky kultovního Vetřelce připravilo další výlet do tohohle světa, tentokrát v podobě trilogie Bouře ve vesmíru, kde přichází na řadu predátoři. Autor trilogie Tim Lebbon má bohaté zkušenosti s literární tvorbou vycházející z filmového sci-fi a hororu a i z tohoto tématu se snaží vydolovat maximum. První díl nazvaný Predátor: Vpád láká na invazi predátorů. 

RECENZE: R.J. Pineiro, Pád

Článek od: Lucie Koucká - 08.03.2016

Jako bájný Fénix či spíše šílená vakoveverka létavá si plachtí Jack Taylor ve vnějších vrstvách atmosféry, přitom padá těsně pod hranicí rychlosti zvuku a ještě si to stíhá neskutečně užívat.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - BAronet