KOMIKS: Predator Vol. 1: Day of the Hunter

Článek od: Daniel Palička - 07.08.2023

Marvel se nikdy nebál pracovat s velkými licencovanými značkami. Ostatně stačí se podívat do historie. Ikonické série jako Star Wars, Conan the Barbarian nebo Transformers se těšily veliké oblibě a kvůli unikátnímu autorskému pojetí si dokázaly získat přízeň fanoušků. Slavné franšízy frčí i v dnešní době. Není tedy divu, že Marvel nepolevil a čtenářům neustále servíruje nové tituly podle světoznámých značek. Jedním z nich je série Predator, na jejíž první svazek Day of the Hunter, který je dostupný pouze v angličtině, se podrobně podíváme. Stojí za váš čas?

RECENZE: Tim Lebbon, Predátor: Vpád

Článek od: frankie - 12.07.2016

Nakladatelství Baronet pro fanoušky kultovního Vetřelce připravilo další výlet do tohohle světa, tentokrát v podobě trilogie Bouře ve vesmíru, kde přichází na řadu predátoři. Autor trilogie Tim Lebbon má bohaté zkušenosti s literární tvorbou vycházející z filmového sci-fi a hororu a i z tohoto tématu se snaží vydolovat maximum. První díl nazvaný Predátor: Vpád láká na invazi predátorů. 

RECENZE: Predátor Omnibus: Kniha čtvrtá

Článek od: Štěpán Jura - 12.05.2011

Celkově je nový Omnibus počin, který si jistě užijí všichni fanoušci Predátora. Mimo Xenogeneze a trošku i Divočiny v něm nenajdete žádné vyložené zklamání. Příběhy mají spád a často i zajímavou pointu. Krásně využívají i potenciál predátora, který nemusí být nějak časově omezen a může skvěle fungovat jak v 19. století, tak i v současnosti či budoucnosti.

FILM: Emzáci útočí

Článek od: Martin Kochlica - 13.03.2011

Nejsme tu sami. S tímto faktem jsme se smířili především díky filmovým producentům. Téma střetnutí dvou civilizací patří k nejoblíbenějším zápletkám žánru již léta. Zřejmě s tím má něco společného také skutečnost, že to většinou skončí masakrem...

Přihlásit se k odběru RSS - Predátor