RECENZE: O. Netík, Hříšky bílé lišky

Článek od: Jana Poláčková - 29.05.2014

Sladká devadesátá léta minulého století, kdy informační technologie neprorůstaly do všedního života. Blíže neurčité maloměsto v horách, kde lišky dávají dobrou noc a v mlýně žijí cikáni. Lidé až na pár výjimek nevěří na kouzla, o pohádkách nemluvě. S první sněhovou vločkou přichází zvláštní tulačka. Začíná zima… a čas na Hříšky bílé lišky.

RECENZE: Hry s příběhem: Ocel a krev

Článek od: Štěpán Jura - 20.03.2013

Co mají společného hlavy nabodané na kůlech, hrobníci z albirejského hřbitova, troll ve službách královny Viktorie nebo děvčátko, jehož život ohrožuje jihoamerický drogový kartel? Hrdinství i zbabělost, odvaha, čest, šílenství a hrůzy válek.

PR+LITERATURA: Hry s příběhem: Ocel a krev

Článek od: Anonym - 24.09.2012

Nakladatelství Mytago právě v těchto dnech přináší na pulty knihkupců druhý díl unikátní série Hry s příběhem, tentokráte s podtitulem Ocel a krev. Jak už název napovídá, hrdiny antologie jsou především vojáci, válečníci a bojovníci, jejichž příběhy nejsou pouze o odvaze a hrdinství, ale také o šílenství, krutosti a zmaru.

RECENZE: Ondřej Netík, Kejklíři léta

Článek od: pagi - 08.01.2011

Ondřej Netík je autorem, kterého čeští čtenáři již znají: jeho trilogie Sanatorium podvržených vzbudila zájem řady čtenářů. Podobně jako předchozí knihy i Kejklíři léta balancují na pomezí různých žánrů, je to pohádkový příběh nejen pro dospělé, cesta do zvláštního světa symboliky a snových představ.

Přihlásit se k odběru RSS - O. Netík