TG: Modla jménem LEGO katalog

Článek od: Petr Simcik - 04.04.2016

Katalogy jsou něco jako webové stránky minulého století. Hodně firem to ještě nepochopilo a některé na to i doplatily. Najdou se tisíce společností, které tisknou katalogy bez valného účinku. Rozdají je do schránek, bývalým zákazníkům a ti je vesměs svorně hodí do koše, krbu, či modré popelnice. Jsou tu ale i katalogy, které nástup webu nepochopitelně přežívají a lidé naopak čekají každé nové číslo.

TG: Několik tipů pro DIY deskové hry

Článek od: Petr Simcik - 27.01.2016

Ať už budete vytvářet deskovou hru z knihy Táta Geek , leteckou bitvu z tohoto webu, nebo jinou deskovou hru, která se zde v budoucnu objeví, budete stát před stejnými problémy jako tisíce geeků před vámi. Z čeho vyrábět a jak?

TG: Stop motion Davis Cup

Článek od: Petr Simcik - 01.01.2016

I když se o tom zmiňuje snad každá druhá epizoda Big Bang Theory a videí s rozhýbanou plastelínou, legovými panáčky či Barbie panenkami je plný Facebook, nikdy by mě nenapadlo, že to může být taková psina.

Report: Táta Geek na Lego Festu

Článek od: Petr Simcik - 18.06.2015

Na LEGO® KidsFest jsem se vypravili v neděli dopoledne. Byl to druhý otevírací den a tak trochu jsem spoléhali, že největší nával si LEGO® KidsFest odbyl v sobotu a také, že se nikomu nebude chtít vstávat v neděli před devátou. Nápad se ukázal jako dobrý...

TG: Stop moition Lego arcade se zrcadlovkou

Článek od: Tata Geek - 25.01.2014

Máme tu jeden neplánovaný příspěvek od našeho twitterového čtenáře @romanpastierik. Se synem se pustili do stop moition filmu, ale vzali to doslova od podlahy a místo aplikací a mobilů použili klasickou zrcadlovku a vzniklá videa opravdu stojí kvalitativně za to. Jelikož si nedovolím psát

ani opravovat slovenštinu, přikládám text tak jak k nám přišel.

RECENZE: LEGO Praktická příručka pro každého stavitele, Allan Bedford

Článek od: Petr Simcik - 13.02.2013

Kousek másla namazaný na příliš velký krajíc, přesně to je můj první dojem z knihy Lego, praktická příručka pro stavitele. Musím konstatovat, že je to škoda, protože základ knihy je dobrý, plný zajímavých postřehů a to i pro člověka, který staví z Lega přes dvacet let. Naštěstí je to jen první dojem, napodruhé je mnohem lepší!

Gee­kov­ské le­do­vé kost­ky

Článek od: Tata Geek - 16.01.2012

 Vyrobit si svoje vlastní formičky na led ve tvaru Lega není určitě o nic levnější, než kdybyste si je od Lega koupili rovnou. Ale bude to rozhodně větší zábava a je to vynikající projekt pro práci s dětmi.

Letecká bitva na vašem stole

Článek od: Petr Simcik - 10.11.2011

Vítr svištící kolem křídel, synchronizované kulomety dštící déšť olověných střel a palec nahoru na znamení úspěšného zásahu. To jsou letecké souboje první světové války, a přesně to můžete zažít u vás v obýváku za nulových nákladů a s nulovým rizikem.

Přihlásit se k odběru RSS - Lego