FILM: Černý telefon

Článek od: Madla Pospíšilo... - 24.08.2022

Na letošní filmové hororové novince jsem byla hned, jak ji promítali v uničovském kině. Dost markantně jsem zvýšila věkový návštěvnický průměr, protože jsem tam byla jediná nad pětadvacet. Ale vzhledem k tomu, že je mi podle testu mentálního věku dvacet, tak bylo vše v cajku.

RECENZE: Joe Hill, NOS4A2

Článek od: Ivet Křenková - 09.12.2019

Kniha NOS4A2 (čteno Nosferatu) z rukou spisovatele Joe Hilla u nás v 1. vydání vyšla pod názvem Vánoční říše, který příběhu odpovídá možná ještě lépe. Jelikož Hillovi sedí spíše delší příběhy než sepisování krátkých povídek, není překvapením, že i NOS4A2 se řadí mezi jeho povedenější díla.

Vánoční tipy Sardenu

Článek od: Redakce - 26.11.2016

Jelikož se nám pomalu blíží Vánoce a vy jistě už pilně vybíráte, co si (nechat) nadělit pod stromek, řekli jsme si v redakci, že vám s výběrem trochu pomůžeme a sestavili jsme redakční žebříček.  

UKÁZKA: Finále série Zámek a klíč je tady!

Článek od: Redakce - 02.03.2016

Vydavatelství Comics Centrum vydává dva finální díly série Zámek a klíč najednou v edici „Na přání“. Tato série se tak má šanci stát první, která byla dokončena díky zájmu svých čtenářů, protože knihy v edici „Na přání“ vycházejí, pouze je-li dosaženo dostatečného počtu předobjednávek.

Preview: Zámek a klíč: Klíče království - další díl kultovního komiksového hororu může vyjít

Článek od: Redakce - 06.09.2015

Sourozenci Zámkovi nacházejí další a další zázračné klíče a s nimi související informace. Přibývají ale také záhady. Jaké překvapení odhalí obyvatelé Klíčova tentokrát? To čtenáři zjistí, když si čtvrté pokračování kultovního komiksového hororu autora Joea Hilla objedná dostatečný počet zájemců. Aby mohl díl „Klíče království“ v rámci speciální edice Na přání skutečně vyjít, musí jich být alespoň pět set. 

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - J. Hill