REPORTÁŽ: FénixCon 2022, 37. mezinárodní setkání přátel fantastiky

Článek od: Madla Pospíšilo... - 05.01.2023

Ještě přede dvěma roky jsem vůbec netušila, co se skrývá za tajuplným a bůh ví čeho všeho ještě plným názvem con. Byla jsem fandomová panna jak vyšitá. Až s vlastním fušováním do psaní fantastiky jsem odhalila nejen její vskutku fantastickou šíři a žánrovou hloubku, ale zjistila jsem, kolik skvělých lidí se v tomto divotvorném světě objevuje.

REPORTÁŽ: Fénixcon 2011

Článek od: David P. Stefanovič - 05.12.2011

Na letošní Fénixcon jsem dorazil až v sobotu dopoledne, protože žurnalisté paří zásadně bez přestávky, a to by mohlo mít po dvou dnech fatální následky. Události pátečního večera mi tedy zůstávají zahaleny mlhou tajemství, nicméně existují určité indicie: Do hotelu Slovan jsem dorazil těsně před jedenáctou hodinou. Všude mrtvo...

CON+PR: Fénixcon 2011

Článek od: Anonym - 01.12.2011

Po apokalypse a následném chaosu musí nutně přijít na řadu - Genesis (zrod nebo vznik). Již dnes začíná oblíbená brněnská zábava pro fany z celé republiky...

CON+PR: Fénixcon 2011 - Program

Článek od: Anonym - 28.11.2011

Po apokalypse a následném chaosu musí nutně přijít na řadu - Genesis (zrod nebo vznik). Již tento pátek začíná tradiční Fénixcon v Brně.

REPORTÁŽ: Fénixcon 2010 ve znamení Chaosu

Článek od: Lament - 07.12.2010

Na Fénixcon se spousta fanů těší úplně nejvíc. Hlavně těch trošku „věkově pokročilejších“. Důvod je prostý. Je to con pohodlný, papučový, celý pěkně schovaný v hotelu a člověka nic nenutí lézt ven do nepříznivé zimy. A taky je poslední před Vánoci, čili pěkná příležitost vyměnit si dárky, péefka, popít… Jakoby to popít neplatilo pro každý con, že… Zkrátka, Fénixcon je oficiálně hromadným zakončením fanroku.

Přihlásit se k odběru RSS - Fénixcon