REPORTÁŽ: Comic Con duben 2022

Článek od: Tomáš Kouřil - 29.04.2022

Druhý český Comic-Con byl kvůli kovidu posunutý až na říjen 2021, a tak jsme se třetího, který právě skončil, dočkali už po půl roce. A vůbec nám to nevadilo. I proto, že organizační tým se opět vytáhl a zahltil nás programem natolik, až jsme zase nevěděli, kam dřív skočit. Být na Comic-Conu je jako být tři dny zavřený v cukrárně, jen nehrozí přejezení a diabetes.

AKCE: Comic-Con Prague 2022 odtajnil další hvězdné hosty

Článek od: Redakce - 23.03.2022

Pořadatelé Comic-Con Prague 2022 prozradili další hvězdná jména, účast jim potvrdili herci Hatie Hayridge, Cary-Hiroyuki Tagawa nebo Tony Amendola, komiksový tvůrce James O'Barr a spisovatel Kevin J. Anderson. Třetí ročník festivalu popkultury proběhne v termínu od 22. do 24. dubna 2022 v pražském O₂ universu.

AKCE: Comic-Con Prague aneb svět splněných snů fanoušků sci-fi, fantasy a hororu se blíží

Článek od: Redakce - 12.10.2021

Tento měsíc proběhne již podruhé v České republice celosvětově nejslavnější festival pop-kultury Comic-Con, konkrétně v termínu od 15. do 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Festival se zaměřuje na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy především v žánrech sci-fi, fantasy a hororu. Na jedné akci se setkáte s nevídaným množstvím herců, komiksových výtvarníků, spisovatelů a dalších umělců.

AKCE: Druhý Comic-Con bude!

Článek od: Redakce - 17.09.2020

Druhý ročník Comic-Con Prague proběhne v termínu 12. do 14. února 2021 v pražském O₂ universu. Celosvětově oblíbený festival se zaměřuje na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy především v žánru sci-fi, fantasy a hororu. Z herců účast již potvrdili Christopher Lambert, Julian Glover, z komiksových tvůrců pak Jason Aaron. Ve středu 9. září bude zahájen předprodej vstupenek.

REPORTÁŽ: Ozvěny nedělního Comic-Conu

Článek od: Monika Slíva - 24.02.2020

V loňském roce prolétla éterem prázdná informační bublina o připravovaném pražském ultra super mega conu, která nakonec dle očekávání s hlasitým lupnutím splaskla. O to těžší startovní pozici měl v přípravné a lákací fázi Comic-con. Za tím prvně zmiňovaným byli jacísi lidé, o kterých mezi fantazáky nikdo nikdy neslyšel. Posměváčci a nevěřící měli se svými pochybnostmi pravdu a byli na koni. Jenže! Za Comic-conem, poprvé oficiálně avizovaným na loňském, posledním PragoFFestu, stojí lidé, kteří moc dobře věděli, co dělají. A co je důležitější, mají nedocenitelné zkušenosti s organizováním takových akcí v českých luzích a hájích. A to už něco znamená. Posměváčci a nevěřící si sice vedli dál svou, ale realita jim tentokrát za pravdu nedala a šla si svou cestou.

AKCE: Comic-Con Prague vyslyšel přání fanoušků sci-fi, fantasy a hororu

Článek od: Redakce - 06.02.2020

Poprvé v České republice proběhne již 7.–9. února 2020 v pražském O₂ universu celosvětově nejslavnější festival pop-kultury Comic-Con. Festival se zaměřuje na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy především v žánru sci-fi, fantasy a horor. Na jediné akci se setkáte s nevídaným množstvím herců, komiksových výtvarníků, spisovatelů a dalších umělců.

AKCE: Comic-Con Prague

Článek od: Redakce - 16.01.2020

Pražský Comic-Con se nezadržitelně blíží! Už máte vstupenky a těšíte se? Nebo je vám to srdečně jedno a radši si budete doma číst? Lístky jsou stále k dispozici!

REPORTÁŽ: Vienna Comic Con 2017

Článek od: Petr Simcik - 23.11.2017

Vienna Comic Con je už několikátým rokem jednou z mála velkých komiksových akcí v našem okolí, jejíž návštěva vás nevyjde na několik měsíčních platů. Tedy pokud se trochu krotíte v nakupování. 

REPORTÁŽ: ComicCon v Šanghaji

Článek od: Redakce - 17.10.2017

Víte, jaké jsou cony v Číně? Podobné jako kdekoliv jinde, jen je tam víc Číňanů… Reportáž z ComicConu od Valerie Schlickové, brněnské studentky čínštiny, toho času v Šanghaji.

Přihlásit se k odběru RSS - Comic Con