AKCE: Comic-Con Prague 2022 odtajnil další hvězdné hosty

Článek od: Redakce - 23.03.2022

Pořadatelé Comic-Con Prague 2022 prozradili další hvězdná jména, účast jim potvrdili herci Hatie Hayridge, Cary-Hiroyuki Tagawa nebo Tony Amendola, komiksový tvůrce James O'Barr a spisovatel Kevin J. Anderson. Třetí ročník festivalu popkultury proběhne v termínu od 22. do 24. dubna 2022 v pražském O₂ universu.

Hvězdní hosté
Již v příštím měsíci proběhne v Praze třetí ročník festivalu Comic-Con Prague, jenž by si rozhodně neměl nechat ujít žádný fanoušek popkultury. Návštěvníci budou mít jedinečnou možnost potkat v ČR velké množství herců, komiksových výtvarníků a dalších umělců na jednom místě. Pořadatelé jim slibují, že i tento ročník bude nabitý hvězdnými hosty, jejichž tváře velmi dobře znají z různých kultovních snímků. „Nově můžeme potvrdit účast Hatie Hayridge, Caryho-Hiroyuki Tagawy a Tonyho Amendoly. Do Prahy se rovněž chystají Christopher Lambert, Julian Glover, Cara Buono nebo Sam Witwer,“ říká za pořadatele Pavel Renčín, marketingový ředitel společnosti Active Radio.

Britská herečka Hattie Hayridge je známá především díky roli centrálního počítače Hollyho v kultovním seriálu Červený trpaslík. V ní se střídala s Normanem Lovettem, který zavítal na Comic-Con Prague v minulém roce. Hattie Hayridge vystupuje rovněž v různých stand-up komediálních show, jako např. Perry And Croft: The Sitcoms, Lenny Goes To Town nebo Alter Ego. Charismatický herec japonského původu Cary-Hiroyuki Tagawa hrál v takových filmech jako Poslední císař, Pearl Harbor, bondovce Povolení zabíjet, Gejša nebo Hačikó - příběh psa. Nejvíce ho však proslavila role hlavního záporáka Shang Tsunga v Mortal Kombat - Boj na život a na smrt. Americký herec Tony Amendola je známý především seriálovými rolemi Jaffského mistra Bra'takv v Hvězdné bráně, Edouarda Kagameho v Continuum a ikonického Geppetta v Bylo, nebylo. Objevil se také ve filmech Zorro: Tajemná tvář a Kokain a v seriálech Dexter, Akta X nebo Čarodějky. Americký umělec a tvůrce kultovní Vrány James O'Barr po téměř deseti letech opět zavítá do ČR. Na festival dorazí spoluautor románu Duna, americký spisovatel Kevin J. Anderson. Napsal také předlohy pro Star Wars, StarCraft, Titan A.E. nebo Akta X.

Svoji účast již dříve z řad herců potvrdili Christopher Lambert, Julian Glover, Cara Buono nebo Sam Witwer.

Na festivalu budou moci fanoušci zajít na některou z přednášek hvězdných hostů nebo získat jejich fotku či podpis. Účast svého oblíbence zjistí na webu festivalu.

Novinky a aktuality o akci můžete sledovat na webu a sociálních sítích, kam budou postupně přidávány nové, podrobnější informace:
Web: https://www.comiccon.cz/
Facebook: https://www.facebook.com/comicconprague/
Instagram: https://www.instagram.com/comiccon_prague/

 

 

Přidat komentář