Letem (fantastickým) světem 29

Článek od: Matyáš Pařátek - 24.07.2016

Nálož z Comic - Conu přichází 

Trailer týdne: Američtí bohové

Milujeme Neila Gaimana. A vypadá to, že ho konečně začínají objevovat i filmoví/seriáloví tvůrci. Příští rok se deset let po Hvězdném prachu dočkáme adaptace jedné z nejlepších Gaimanových knih - Amerických bohů. Zatím tu máme první trailer. Trailer sice nemá takový tah na branku, jaký bych si přál, ale vizuální stránka je perfektní, předkládaný materiál taky. A hlavně je tu Ian MacShane jako Pan Středa, kterému stačí jedna věta, aby si vás omotal kolem prstu. Doufejme, že výsledek bude stát za to. Gaiman si zaslouží skvělou adaptaci. 

Ash vs Evil Dead II

Ash se vrací. A má to opět v paži. Něco tak šíleného se jen tak nevidí.

Marvel

Daredevil 3

Marvel s Netlixem potvrdili třetí sérii Daredevila. A nepotvrdili ji ničím jiným, než tímhle stylovým teaserem. 

Luke Cage

O něco míň stylový je Luke Cage, který se zatím tváří jako tupá mlátička. Ale uvidíme, třeba budeme ve výsledku překvapeni. 

Iron Fist

Skvěle vypadá ale Iron Fist. Celou dobu jsem čekal, kdy se vynoří Doctor Strange. 

Defenders

Obdoba Avengers. Jen o něco tvrdší a špinavější. Seriál, kde se spojí Daredevil, Iron Fist, Luke Cage a Jessica Jones (která asi zaujala tak moc, že si nevysloužila druhou řadu vlastní sólovky).

 

Aktualizováno: 

Doctor Strange 

A nemůže chybět trailer na druhou letošní filmovou marvelovku. Doctor Strange přichází v naprosto luxusním traileru, kde se ohýbají města a nic není takové, jak se na první pohled může zdát. A hlavně jsou tu Benedict Cumberbatch a Mads Mikkelsen. 

 

Concept Art: 

Spider-Man: Homecoming

Kong: Ostrov lebek

Gareth Edwards nám před dvěma lety naservíroval novou Godzillu a vysloužil si režii Rogue One. V roce 2017 nás čeká Kong: Ostrov lebek, což není nic jiného, než pokus o návrat King Konga na velká plátna. Naposledy to zkoušel Peter Jackson a slušně se u toho spálil. Teď u toho bude neznámý režisér Jordan Vogt – Roberts,  ale taky Tom Hiddleston nebo Samuel L. Jackson. A já si nemůžu pomoct, ale tuším z toho dalšího Tarzana. A to svět fakt nepotřebuje.

Král Artuš: Legenda o meči

Minule jsme tu měli fotky a teď dorazil první trailer. Na Krále Artuše se hodně těším, protože fantasy rubanic není nikdy dost a Guy Ritchie umí filmařinu (teda až na chvíle, kdy měl za ženu Madonnu, ale to sem tahat nebudeme). A nehráblo mu ještě tak, jako třeba Snyderovi anebo Bayovi. Jenže co má sakra znamenat ten WTF začátek? Jinak to ale vypadá dost nadějně. 

Fantastická zvířata a kde je najít

Mlok opět udeřil. A opět toho ukázal zase o trochu víc. A samozřejmě hraje především na nostalgickou vlnu (při známém motivu opravdu běhá mráz po zádech), tak doufejme, že se dočkáme i obstojného příběhu. 

DC

Wonder Woman

Když udeřil Marvel/Netflix, tak v DC nemohli zůstat pozadu. Wonder Woman to rozjela ve velkém stylu. První světová, letadlové bitvy, amazonky. Gal Gadot a Chris Pine (mladý Kirk). Pokud Wonder Woman nebude takový guláš jako Batman V Superman, mohli bychom dostat dobrý film. 

Justice League

Zack Snyder se musí po posledním filmu hodně snažit, aby si napravil reputaci. Batman se Supermanem se nepovedli tolik, jak jsme si všichni přáli. Přesto ale Snyder točí Justice League - což je něco na způsob Avengers. Takže spousta slavných hrdinů před kamerou. První trailer je na Snydera netypicky neakční, ale je tu hodně Bruce Waynea, který dává dohromady tým. A vypadá to hodně dobře. Ještě kdyby tak Snyder neuměl jen dobré trailery.

Komentáře

Tak jsem se konečně dostala k tomu, abych všechny ty trailery zkoukla... a zase je to cukrárna:-D

Akorát si nejsem jistá, kolik těch dortů mi bude ve skutečnosti chutnat a které jen dobře vypadají a bude to jen nakašírovaná bezchutná hmota... pouhým okem toho většina vypadá přitažlivě.

Pevně věřím jen v Rowlingovou... když ten Scamaderův kámoš na konci traileru říká, že chce být čaroděj... když mě nikdo neslyší, říkám to taky, jako by mi bylo pět:-D

Pár dalších vypadá stejně chutně (Američtí bohové, Král Artuš, Doktor Strange i ta Liga nebo WW), ale je to, jak píšeš... na některých filmech jsou nejlepší právě a jen ty upoutávky a z kina pak jeden odchází a laje, že se ZASE nechal nachytat !

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

k těm trailerům, podobně je na tom třeba čtvrtý Bourne, na kterým je vidět, že vznikl nad rámec původní trilogie. Tvůrci najednou neměli co vyprávět a tak si z palce vycucali skoro až béčkovou zápletku, která ale v tomhle světě a v kombinaci s tímhle hrdinou prostě nefunguje. Trochu se bojím, aby to nebyl případ Fantastických zvířat. Ačkoliv na druhé straně, věřím autorce a taky tu není matlák Kloves, takže by to snad nemusel být zase takový malér 

v poslední době docházím k názoru, že na režiséry, který jsem měl kdysi rád, už není takový spolehnutí a že už nejsou sázkou na jistotu. S Bayem to jde z kopce, teď mě naštval Greengrass kvůli Bourneovi. Jacksonův Hobit taky nebyl tak skvělý. Ze třetího Batmana a Intelstellaru jsem taky nebyl odvařený, jak jsem původně čeka.. Zbývají akorát poslední skauti - Abrams, který zatím nic nepokazil (byť Star Trek a Star Wars jsou diskutabilní) a Spielberg, který si bohužel v poslední době vybírá slabý chvilky, ale Most špiónů je naprosto famózní. A kdybych šel za hranice, tak je jistotou ještě Scorsese, ten se ještě pořád drží nahoře. 

Přidat komentář