PR+AKCE: Program NightConu na Festival fantazie je hotov

Článek od: Anonym - 02.06.2013

Přátelé a příznivci NightConu, za necelý měsíc nám začíná Festival fantazie a program NightConu je hotov. Po několika nekonečných probdělých nocích jsme konečně sestavili finální verzi, která už se nijak výrazně měnit nebude. Najdete ho jako vždy na stránkách Festivalu fantazie a v Amberu, kde se nachází i kompletní seznam přednášek s anotacemi.

PR+CON: NightCon 2013 – masivní letáková kampaň

Článek od: Anonym - 08.01.2013

Jako poslušní služebníci Mordoru jsme se rozhodli propagovat, jak to jen půjde. Alegorické vozy a nápisy na tričkách jsme zamítli hned ze začátku. Nálepky na auta budou až ve čtvrtek, ale zrovna nám přišly letáčky na PragoFFest. Masivní letákovou kampaň jsme zvolili také proto, že ohromné množství letáčků nám brání v pohybu po bytě, a hlavně proto, abychom přitáhli na PragoFFest a NightCon nové nebo zatím nerozhodnuté fanoušky.

RECENZE: Ryan Burton a Dave Macneil, Autorka Ságy Stmívání - Stephenie Meyerová

Článek od: Jan Pechanec - 26.08.2010

Na počátku byl nápad nakladatelství BlueWater Productions, které rozjelo komiksovou řadu Female Force, ve které se zabývá známými ženskými osobnostmi v médiích, politice či literatuře. Čtyřicetistránkové grafické novelky toho nemají příliš co nabídnout, pokud se jedná o informace, které všechny (a mnohem víc) naleznete na webu. Posuďte sami na příkladu Stephenie Meyerové.

Přihlásit se k odběru RSS - Twilight