REPORT: Parcon mimo program /5 - Konec ságy

Článek od: Jan Kovanic - 24.09.2010

A byla sobota, a byla sedmá hodina večerní, a aj, začalo autobusové přesouvání do sportovní víceúčelové haly ku galavečeru. Autobusů bylo více a čile pendlovaly, takže hodina, určená k přesunu, zcela stačila. Před vstupem do haly se nějak samoorganizoval vstupní špalír, ale lidé, místo aby vstupovali dovnitř – obdivovali ten špalír! Však bylo co obdivovat.

REPORT: Parcon mimo program /4

Článek od: Jan Kovanic - 21.09.2010

A byla sobota už čtvrthodina po čtvrté odpoledne a já se vydal na přednášku Libuše Čermákové „Starý zákon z hlediska novodobé Morley“ (předpokládám, že zde zalaškoval anglickopolský wordovský opravář pravopysu – místo „Morley“ mělo být „morálky“, nešlo o propagaci výrobce kytar...)

REPORT: Parcon mimo program /2

Článek od: Jan Kovanic - 10.09.2010

Motto: Co si Poláci ještě nepřáli(?) Hostina kanibalů - Je šest hodin večer, stále ještě pátek 27. srpna 2010. Všechny bagety a obložené chleby z batohu jsou už snědeny, pročež nastává příhodný čas k večeři. A když už jsme na Parconu 2010, pak ji šlo za lidových 40,- Kč spojit s naučnou přednáškou v podání Františky Vrbenské, Edity Dufkové a Pavla Březiny.

REPORT: Parcon mimo program

Článek od: Jan Kovanic - 07.09.2010

Původně jsem na letošní Parcon ani jet nechtěl. Nechytil jsem se v nominaci Ceny Karla Čapka, je to pro mě daleko a drahé a vůbec. Pak jsem byl osloven jakožto dřívější vítěz v jedné z kategorií a moje ješitnost mne přemluvila. Nakonec jsem rád, že jsem jel.

MEJLEM: Jak na Tricon 2010

Článek od: Anonym - 22.08.2010

Zdravíme všechny, kteří si najdou čas a zavítají do Českého Těšína/ Cieszyna na Tricon 2010. Jak se na něj dostanete autem, vlakem, autobusem a i pěšky...

Přihlásit se k odběru RSS - Polcon