CON: Program Triconu (Parconu, Polconu, Euroconu) 2010

Článek od: Redakce - 25.08.2010

Připravený program naleznete ZDE.

Jedná se o poslední verzi programu. Všechny další změny programu, ohlášené během Triconu, budou zveřejněny v conových novinách “Svit nad Olzou”.

Mimo tento hlavní program proběhne v Českém Těšíně několik dalších doprovodných akcí.
Mimo jiné to bude výstava výtvarníků – M. Pilcerová, P. Martinovský, J. Maxon, J.P. Krásný, J. Šouflová, J. Komárková a děti ze Základních uměleckých škol v regionu.

Herní program : herní program

Program mimo program: program mimo program

Poznámka redakce:

Nelekněte se polštiny, stačí kliknout na odkazy níže a můžete si vybírat z programu podle několika kritérií. Dni poziomo znamená členění po dnech vodorovně, Dni pionowo pak členění svisle. To samé pak i v hodinách v dalších sloupcích. Překlady jednotlivých výrazů vám poskytne například tento slovník http://slovnik.popina.cz/.

Prelegenci = přednášející - můžete si vyhledat svého oblíbeného přednášejícího a uvidíte rozpis jeho programů (třeba Mirek Žamboch a stovky dalších).

Sale = sál, síň - zde se můžete podívat na program jednotlivých místností. Nenechte se zmást podivnými názvy místností (naštěstí jsou označeny i čísly). Například vyhlašování vítězů CKČ se bude odehrávat v místnosti Event Horizon (003) v sobotu odpoledne.

Bloki programowe = programové bloky. Zde se zorientujete velmi snadno, neboť na podobný rozvrh jsme zvyklí z Festivalů Fantazie.

Institution name: Tricon 2010
Comments: Eurocon/Parcon/Polcon

Tricon 2010
 Timetables
Dni poziomoDni pionowoGodziny poziomoGodziny pionowo
Prelegencizobaczzobacz------
Salezobaczzobaczzobaczzobacz
Bloki programowezobaczzobaczzobaczzobacz
 Timetable generated with FET 5.14.1 on 8/15/10 5:30 PM

Použité zdroje: Tricon.info a Fahrenheit

Komentáře

Nejspis tento clanek napomohl docasnemu pretizeni serveru ;-) Libilo se mi, ze si organizatori dali praci a je mozne si vyhledat programy podle oblibenych autoru, prednasejicich, atp. Trochu zmatecne mi pak prisly nazvy mistnosti. Ale jinak skvely napad, co by se dal vyuzit pro nase cony. Zadne slozite hledani v celkovem programu.

Žádné složité hledání v celkovém programu? Japato, když je program samotný, program mimo program a herní program najednou, kromě toho program mimo program není členěný dle času, ale dle místa?

Jo, když  člověka zajímají dva nebo tři přednášející, tak budiž (pokud se neobjevují v Programu mimo program), ale když si chce předem sestavit program z volné nabídky, tak jse to docela hrůza...

Ale je fakt, že hledání podle jména přednášejícího není špatná "fíčura".

Přidat komentář