Za pět minut dvanáct - Poslední zvadlo na CONiáš-PARCON 2016

Článek od: Míla Linc - 20.09.2016

I když ono vlastně není za pět minut dvanáct, velká ručička se už tiskne k té malé víc než fanynka Sherlocka Holmese k Benedictu Cumberbatchovi. Zatímco jiní už mají sbaleno a vyrážejí na cestu do knihovny, vy možná ještě váháte:-) Proto pro vás máme poslední a nejaktuálnější pozvánku.

 

CONiáš-PARCON za dveřmi

Článek od: Míla Linc - 16.09.2016

Už se to blíží, za necelých čtrnáct dní nastane velký svátek všech milovníků scifi a fantasy. Možná si tím nejste jisti, možná o tom pochybujete, ale podprahová zpráva skrytá v tomto textu vás určitě přesvědčí, abyste do Městské knihovny v Praze v pátek a sobotu 23.-24. září dorazili.

POZVÁNKA: Sedm důvodů, proč letos dorazit na CONiáš-PARCON!

Článek od: Míla Linc - 17.08.2016

Pomalu se blíží sobota 24. září, kdy se v Městské knihovně v Praze odehraje už desátý ročník setkání fanoušků sci-fi, fantasy, hororu, komiksů, her… a všeho dalšího geekovského… a hlavně knížek. Kulaté narozeniny oslavíme ve velkém, protože CONiáš bude letos zároveň i národním conem Parconem. Co to znamená? Víc zábavy, víc programu, víc zážitků!

POZVÁNKA: CONiáš pod parou: plnou parou vpřed!

Článek od: Redakce - 05.09.2015

Prý: „udělej reklamu!“. Prý „napiš skvělej článek, kterej přitáhne co nejvíc lidí“. A tak jsem seděl a přemýšlel, jak letošní ročník CONiáše vychválit, až jsem přišel na jednu velmi jednoduchou věc. Prostě řeknu pravdu a ono to bude bohatě stačit!

AKCE: Nepřátelé zaútočí v Městské knihovně v Praze

Článek od: Redakce - 02.06.2015

Léto v Městské knihovně v Praze odstartuje série žánrových filmů, promítaných v Ústřední knihovně na Mariánském náměstí pod souhrnným názvem Mini sci-fi fest. V rozmezí od 2. do 16. června se diváci mohou těšit na pět nových snímků, zahrnujících i premiérovou projekci filmu Jurský svět a jeden starší, dnes již kultovní snímek, Moon.

AKCE: Krvavý Valentýn

Článek od: Anonym - 02.02.2013

Přijďte na setkání věnované upíří tematice! Zveme všechny příznivce paranormálních romancí na milostný dýchánek v Ústřední knihovně. Co vás čeká?

CON: Minicon-Knížkon 2012

Článek od: Anonym - 06.11.2012

Klub Julese Vernea, nakladatelství Straky na vrbě a Městská knihovna Praha vás zvou na 29. ročník Miniconu a 6. ročník Knížkonu, který se koná v sobotu 17. 11. 2012 v Malém sále Městské knihovny, Mariánské náměstí, Praha 1...

REPORTÁŽ: Konec světa na Mariánském náměstí

Článek od: Jan Kovanic - 22.09.2012

Neděste se, magistrát nám zatím zůstává zachován. Ale městská knihovna se rozhodla skoncovat, nikoli se sebou, ale se světem. Už pošesté otevřela svůj Malý sál pro fany, pro které je zde pořádáno jednodenní setkání, malý con, tedy coník jménem CONiáš. Letos proběhl v sobotu 15. září, a protože máme zrovna rok 2012, zabýval se koncem světa.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Městská knihovna v Praze