Nový titul z nakladatelství Mytago

Článek od: Redakce - 22.10.2019

Nakladateství Mytygo připravilo pro svoje čtenáře již třetí díl epické série ze světa legendárních gamebooků o Lone Wolfovi – Osamělém vlkoi. Pozr! Tentokrát se jedná o čisté čtení.

LITERATURA: Prázdninové čtení

Článek od: Redakce - 12.07.2018

Jedna šestina prázdnin už je za námi a my jsme se rozhodli posbírat v redakci nějaká ta knižní doporučení. A že je z čeho vybírat. Je vidět, jak může skupina lidí tvořících jeden skvělý projekt mít naprosto rozdílný pohled na to, co je to letní odpočinkové čtení. Myslím, že si nejde nevybrat. 

RECENZE: Joe Dever, Kaltské jeskyně (Lone Wolf 3)

Článek od: Štěpán Jura - 24.03.2013

Zrádce Vonotar stále žije a nyní vládne v Kalte Ledovým Barbarům. Král slíbil, že Vonotar bude za své činy souzen, ale pouze ty jsi schopen tento slib splnit. V Kaltských jeskyních však na tebe číhají mnohá nebezpečí, dopadení nenáviděného nepřítele nebude snadné. 

RECENZE: Joe Dever, Oheň na vodě (Lone Wolf 2)

Článek od: Štěpán Jura - 05.02.2012

Nyní, když je řád Kai zničen, existuje v dosahu jediná síla, která může ochránit tvůj lid před zběsilostí Temného pána Zagarny. Tou silou je legendární Meč slunce. Tvým úkolem je nyní odcestovat do Durenoru a získat jej proti Temnému pánovi Zagarnovi...

RECENZE: Joe Dever, Útok ze tmy

Článek od: Štěpán Jura - 05.09.2011

První ze slavné série gamebooků – ty, Lone Wolf, jakožto jediný přeživší z rytířů řádu Kai, máš za úkol varovat krále před útokem Temných pánů. Jejich sluhové tě na však cestě pronásledují – nebezpečí číhá na každém rohu a je ve tvých rukou, jak se s ním vyrovnáš.

Přihlásit se k odběru RSS - Lone Wolf