ANKETA: Kniha roku Sardenu, komentáře

Článek od: Redakce - 08.03.2016

Abyste si sami mohli spočítat, že vám ve výsledcích Knihy roku Sardenu nekecáme, přinášíme konkrétní odpovědi jednotlivých respondentů. A těšíme se, že v komentářích přibudou odpovědi čtenářů.

ČASOPIS: Pevnost 09/2012

Článek od: Štěpán Jura - 16.09.2012

Žijete ve městě? Vidíte v něm nějaké zvláštní věci? Nadpřirozené věci? Pokud ano, napište do komentářů místo vašeho bydliště, ale pokud ne, můžete si o tom alespoň přečíst v zářijové Pevnosti.

REPORTÁŽ: Kate v Praze

Článek od: Jana Dvořáčková - 20.09.2011

17. září 2011 se v Národním domě na Vinohradech konalo další z řady setkání českých fanoušků Star Treku. Tentokrát pozvání pořadatelů přijala Kate Mulgrew, představitelka kapitánky Kathryn „Káti“ Janeway ze série ST Voyager. Užijte si podrobné vyprávění, ale nezapomeňte, že Jana vás varovala ;-) "Já se prostě vykecávám neustále a zavedené literární útvary mi moc neříkají. Tohle tudíž není reportáž, jen jakýsi moták."

RECENZE: XB-1 7/2011

Článek od: Petr Simcik - 27.07.2011

Hned při prvním pohledu na červencovou XB-1 mi něco říkalo, že bude stát za to. Jednak se konečně povedlo trefit se do esteticky přijatelných barev a ilustrace Martina Zhoufa patří k těm nejlepším v tomto roce (což je samozřejmě čistě subjektivní záležitost), ale hlavně tituly zahraničních povídek vzbudily neutuchající zvědavost. Měly na mě zkrátka stejný účinek jako titulky “Rytmu života” na moji babičku.

LITERATURA: Ikarie 5/2010

Článek od: Alča - 09.05.2010

Ikarie sice zdražila, ale nabídla o dost víc počtení, zejména pak to nejzajímavější ze zahraniční tvorby. O tom, že se stále jedná o jeden z našich nejšpičkovějších fantastických magazínů vás nemusí přesvěčovat jenom Alča...
Přihlásit se k odběru RSS - J. Dvořáčková