KOMIKS: Aquaman 6: Smrt krále

Článek od: frankie - 14.12.2021

Aquaman a jeho šesté superhrdinské pokračování přivádí po téměř roce čtenáře opět do oblíbené podmořské Atlantidy. Děj přímo navazuje na předchozí díl.

KOMIKS: Aquaman 5: Zlomená koruna

Článek od: frankie - 27.11.2020

Děj pátého dílu Aquamana zaútočí na čtenáře ve velkém stylu. Trůnu v Atlantidě se zmocnil Corum Rath, který s pomocí magické Koruny trnů nechal Atlantidu chránit před vnějšími vlivy, ale zároveň ji tím zcela uzavřel. Aquaman je ochoten obětovat naprosto vše a vrhnout se i do zoufalého boje.

KOMIKS: Aquaman 4: Na dně

Článek od: frankie - 31.01.2020

Komiks je k dostání s výběrem dvou titulních obálek. Jedná se o limitovanou nabídku, ve které jsou domácí kreslíři autory alternativních obálek.

KOMIKS: Dan Abnett, Aquaman 3: Koruna Atlantidy

Článek od: frankie - 19.09.2019

Komiks Aqauman 3: Koruna Atlantidy plynule navazuje na události předchozího vydání. Válka mezi USA a Atlantidou je zažehnána, Aquaman očištěn. Odměnou za nastolení míru je mu obrovská popularita, respekt a uznání, přesto o dramatické situace není nouze.

RECENZE: Dan Abnett: Primeval - Velké vymírání

Článek od: Redakce - 10.07.2012

Představme si na malou chvíli, že časoprostorové kontinuum vypadá trochu jinak, než patrně vypadá doopravdy. Že čas je skutečně jen čtvrtý rozměr, který se alespoň za některých okolností může chovat jako ostatní tři prostorové rozměry. A představme si, že v časoprostorovém kontinuu – v tom našem, vymyšleném časoprostorovém kontinuu – existují singularity, kterými se můžeme čtvrtým rozměrem pohybovat a nejsme sami.

UKÁZKA: Dan Abnett, Pán zkázy

Článek od: Anonym - 20.12.2011

Pán zkázy je vzrušujícím vyvrcholením první ságy o Malusovi Temné čepeli, výpravné temné fantasy zasazené do bouřlivého světa Warhammeru.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - D. Abnett