KOMIKS: Cullen Bunn, CYBERPUNK 2077: Trauma Team

Článek od: Renata Staurovská - 04.05.2021

Trauma Team International – zdravotnická společnost, která vás dokáže vytáhnout i z toho největšího průseru. Stačí být jejich klientem a máte jistotu, že vás zachrání – nebo zemřou, když se o to pokusí. Neosobní postavy v bílých helmách s červeným symbolem uprostřed mají jediný úkol, udržet klienta při životě. I kdyby to znamenalo postavit se gangům v takovém městě, jako je Night City.

RECENZE: Svět hry Cyberpunk 2077

Článek od: Marek - 14.04.2021

SOUTĚŽ! SOUTĚŽ!

Ahoj, tady Kerry!  "M" se nám tu nějak rozparádil, takže jsem jako dobrej kámoš musel zaskočit.
Jsme samozřejmě moc vděční, že jste si nás i dnes naladili a s chutí vám doporučujeme Night City navštívit. V rámci podpory partnerských vztahů mezi městy navíc vyhlašujeme soutěž o jeden výtisk zmíněného průvodce po Night City!

fatal virtual

RECENZE: Petr Heteša, Fatal Virtual

Článek od: Anonym - 16.01.2014

Na kvantové úrovni jsou porušována všechna základní pravidla zdravého rozumu. Ještě že má Chris Yanton své neměnné  jistoty – camelky a panák Jacka Danielse.

UKÁZKA: Petr Heteša: Fatal Virtual

Článek od: Martin Stručovský - 13.12.2013

Přežil jsem to. To vám můžu říct klidně předem, i když si nejsem jistý, jestli ten zbytek života ještě k něčemu bude. Zdroje energie na Zemi docházely mnohem větší rychlostí, než s jakou pracovaly vědecké týmy na vymýšlení úplně nových. Přitom to bylo od začátku tak snadné…

Přihlásit se k odběru RSS - Cyberpunk