PR+AKCE: BritFest - oslava britské kultury

Článek od: Anonym - 05.11.2013

Herci z kultovního seriálu Haló, haló! poprvé v České republice! Hvězdnou záštitu nad akcí převzali zahraniční hosté. Svoji účast na BritFestu potvrdili britští herci Kim Hartman a Richard Gibson (oba z populárního seriálu Haló, haló!), kteří skvěle zahráli Helgu a Herr Flicka, a také Paris Jefferson ze seriálu Xena.

PR+CON: Advík 2013 - Advík se vrací ke kořenům!

Článek od: Anonym - 16.07.2013

Po mírně kontroverzní dvouleté slovenské intervenci jsme se rozhodli, že kontroverze není vždycky jen dobrá, takže letos čekejte návrat k jistotám a Advíku, jak ho máte rádi. Noví organizátoři, které ale dávno znáte, rozšíření sekcí, co se osvědčily, a hlavně atmosféra klasického „školního“ conu. Jak říká John McClane: Yippee-ki-yay!

PR+AKCE: Program NightConu na Festival fantazie je hotov

Článek od: Anonym - 02.06.2013

Přátelé a příznivci NightConu, za necelý měsíc nám začíná Festival fantazie a program NightConu je hotov. Po několika nekonečných probdělých nocích jsme konečně sestavili finální verzi, která už se nijak výrazně měnit nebude. Najdete ho jako vždy na stránkách Festivalu fantazie a v Amberu, kde se nachází i kompletní seznam přednášek s anotacemi.

PR+CON: Wargamecon linie na Festivalu Fantazie 2013

Článek od: Štěpán Jura - 31.05.2013

Na Festivalu Fantazie už bylo několik podobných programů, ale ty se věnovaly především hře Warhammer 40 000 a jejímu fantasy klonu. Čas však pokročil a do Česka se dostávají nové a nové herní systémy, které lákají jak nové hráče, tak přeběhlíky z Warhammeru...

AKCE: Crwecon 2013

Článek od: Anonym - 15.05.2013

Na programu jsou přednášky, křty nových titulů, rozhovory s vydavateli, komiksové burzy i promítání filmů. Představí se to nejzajímavější z minulého roku, dojde opět na velký komiksový kvíz o velké ceny, návštěvníci se seznámí s televizními komiksovými seriály. ... a samozřejmě, vstupné se opět neplatí!

CON: Starcon 2013

Článek od: Anonym - 24.03.2013

Rádi bychom Vás pozvali na již třetí ročník STARconu, celovíkendového setkání v Praze.

PR+CON: Trpaslicon 2013

Článek od: Anonym - 04.03.2013

Odložte na moment Marcela Prousta. Ztlumte Beethovenovu devátou. A nechte se zlákat k víkendu plnému plodných diskusí se vzdělanými a atraktivními muži a ženami.

PR+CON: AnimeShow 2013

Článek od: Anonym - 03.03.2013

V rámci filmov sa návštevníci môžu tešiť na viac ako 15 filmových trhákov, akými sú napríklad Dark Knight Rises, Hnev Titánov, Iron Sky a Ghost in the Shell 2. Tešiť sa môžete aj na zaujímavú prezentáciu najnovších anime filmov, ktorá bude prebiehať v spolupráci s TV Animax. Taktiež nebudú chýbať ani fantastické filmy či filmy s komiksovou, scifi alebo anime tematikou.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Con