PR+CON: Trpaslicon 2013

Článek od: Anonym - 04.03.2013

Odložte na moment Marcela Prousta. Ztlumte Beethovenovu devátou. A nechte se zlákat k víkendu plnému plodných diskusí se vzdělanými a atraktivními muži a ženami.

Je tu další vzácné setkání špičkových odborníků na britský humor, sci-fi a fantasy s fanouškovskou smetánkou Trpaslicon 2013, který se koná

15. – 17. března 2013 v ZŠ Květnového vítězství, Květnového vítězství 1554/54, Praha 4 – Chodov.

Provedeme vás britskými seriály jako je Červený trpaslík, Černá zmije nebo Zmetci (Misfits). Neopomeneme ani Zeměplochu Terryho Pratchetta, seriál Doctor Who nebo Jekyll. Své znalosti a schopnosti budete moci otestovat v mnoha soutěžích, zejména z Červeného trpaslíka a Zeměplochy, ale také z hlášek ze sci-fi a fantasy filmů. Zlatým hřebem budou opět hosté jako český překladatel Zeměplochy Jan Kantůrek nebo dabéři Červeného trpaslíka .

Tématem letošního roku je díl ze seriálu Červený trpaslík Hololoď. Naše paluba tak bude plná arogantních nafoukanejch citově vyprahlejch trapnejch megalomanů. Myslíš, že mezi nás zapadneš?

Podrobnosti o Trpasliconu najdete na našich nových stránkách http://trpaslicon.cz/.
Nově bylo také zprovozněno diskuzní fórum Trpasliconu, na kterém můžete nejen klást otázky ohledně této akce, ale také zde můžete diskutovat o britských seriálech a jiné britské (či humoristické) tvorbě.

Přidat komentář