PR+LITERATURA: Časopis Pevnost je zpátky

Článek od: Anonym - 05.03.2013

Ještě před měsícem bylo jasné, že česká fantastika přijde o časopiseckou stálici. Naštěstí se redakce bývaléhosoučasného magazínu nedala a svouvaši Pevnost ubránila. Zde přinášíme její prohlášení:

Pokud jste si dosud mysleli, že jako obránci Pevnosti stojíme za pendrek, rádi bychom vás vyvedli z omylu. Přes dva měsíce dlouhé, utajené bitvy vedené u jednacího stolu mají výsledek: VYDÁVÁNÍ PEVNOSTI BUDE POKRAČOVAT.

Intenzivně pracujeme na březnovém čísle, protože není čas ztrácet čas. Připravujeme podrobnější informace, které přineseme ještě dnes a v nichž se dozvíte vše důležité ohledně toho, kdy březnové číslo vyjde a jak to bude s předplatným a další budoucností časopisu.

Děkujeme vám za dosavadní podporu, vydržte, sdílejte tuto zprávu a buďte i nadále s námi, nyní to budeme potřebovat víc než kdy jindy. PEVNOST ŽIJE!

Zdroj: FB Pevnost.

Kromě prvního srazu redakce na Facebooku časopisu najdete i Dejvovu výzvu:

Přátelé, kamarádi, fanové, podporovatelé, naši milovaní. Navazuji na výkřik ze tmy a jako první dáreček od nové Pevnosti vám a od vás nám vyhlašuji VEŘEJNOU ANKETNÍ OTÁZKU: "Co pro vás znamená Pevnost?" Odpovídejte prosím v komentářích pod tento status, forma je libovolná, preferujeme samozřejmě haiku. Jediné omezení činí limit 630 znaků vč. mezer (případně lze zkontrolovat ve wordu). Tři nejfantastičtější odpovědi budou uveřejněny v Taverně březnové Pevnosti!

Díky a tvůrčí svobodě zdar,

David P. Stefanovič, pevnostní hostinský a bulvární investigativec.

Komentáře

... souhlasím, mnohost a různorodost podněcuje ostatní. Dobře obránci Pevnost bránili. Nicméně to je sice informace z FB Pevnosti, ale ještě to prý není oficiální (ač obálka je výmluvná).

Přidat komentář