PR+CON: PragoFFest se vrací a AMOK s ním!

Článek od: Anonym - 19.12.2012

Rok se s rokem sešel a už se nám zase blíží konec ledna. Fandům znalým už je jasné, kam míříme. Těm neznalým doporučuji navštívit stránky www.pragoffest.cz.

V kratší formě lze říct, že se jedná o velké setkání fanoušků různých fenoménu, jako jsou například Star Wars, Stargate, Seriály, hororový Nightcon a mnoho dalších. Koná se opět v Modré škole na Chodově a těšit se tam můžete na skvělou atmosféru lidí s podobnými zájmy. Obrovskou hernu různých konzolových a PC her. Nezapomene se ani na nadšence deskových a karetních her.

Já bych se tu rád zaměřil na linii AMOK (Anime Manga Otaku [Kon]), kde se tento rok zaměříme na anime vhodné pro mladší fanoušky. Čili nás čeká spousta dobrodružných a lehce pohádkových anime. Nezapomeneme však i na již zkušené Animáky. V přednáškách si představíme jednotlivé seriály a žánry. Dozvíme se, kde anime hledat a jaká by vás mohla zaujmout a budete moci položit pár otázek člověku, který ví, jak to chodí s vydáváním mangy v Čechách a jak je složité přimět Japonské vlastníky práv, aby to zkusily i v naší malé zemičce. Nebude chybět ani promítání a hlavně i workshop kresby ve stylu manga, kde si budete moc vyzkoušet jaké je to kreslit mangu.

Navštivte PragoFFest a i linii AMOK, určitě to bude stát za čas. Účast má spoustu výhod od seznámení s novými přáteli až po spoustu zážitku.

Těšíme se na Vás!

Za AMOK Tým

Martin „Macík“ Caha

Přidat komentář