POZVÁNKA: Nečekejte na Godota, přijďte do knihovny na CONiáše

Článek od: Redakce - 03.09.2014

Blíží se září. Začíná školní rok, začíná podzim, začíná spousta dalších ošklivých věcí. Ještě že tu je CONiáš!

Nebudeme tvrdit, že to je nejlepší con na světě. Doufáme, že to za nás budete tvrdit vy.

 

Jak můžete na našem videu vidět, hosté k nám přilétají ze všech koutů světa. Zřejmě jim to za to stojí. Může stát i vám:

Nemusíte jet nikam do ciziny, abyste si užili pěknej con, jsme přímo v centru Prahy

Můžete se v duchu cítit rebelem! Máme totiž bar, takže dát si v knihovně pivko není nepřekonatelný problém!

Můžete si potykat se slavnými spisovateli (letos třeba Ondřej Neff, Honza Kantůrek, Pavel Renčín…). Pokud oni budou chtít, samozřejmě.

Pokud nebudou chtít a vy přesto budete trvat na svém, můžete se chlubit tím, že jste v knihovně dostali facku od slavného spisovatele

Dostanete supr materiály – kromě jiného třeba i na knižní dárek od nakladatelství Fantom print!

Nemusíte se stydět, že ještě čtete knížky – nehrajeme zas tak moc na seriály a filmové premiéry, u nás jsou písmenka stále v hlavní roli

Budeme křtít hned dvě knižní novinky, které aspirují na nejzajímavější počiny nastávajícího podzimu – historickou fantasy Jany Šouflové „Svitky z londýnského mostu“ a antologii steampunkových povídek „Excelsior, gentlemani“. Buďte u toho a získejte je s podpisy autorů!

Nedlabeme na doprovodný program, takže nemusíte jen sedět na přednáškách

Nikdo si ještě nestěžoval (takže buď jsme opravdu dobří, nebo se umíme dobře schovávat).

Jsme studnicí moudrosti a pokladnicí nevšedních zážitků. Jsme kouzelným prostorem, kde snadno může dojít ke zhmotnění vašich snů. Jsme místem, kde zázrak není sprosté slovo. Jsme knihovna!

CONiáš letos proběhne 20. září od desíti do osmi. Vaší adresou je Mariánské náměstí 1, Praha 1. Vlezné pro čtenáře knihovny zdarma, pro ostatní v ceně ročního čtenářského poplatku = 80 korun. Čeká vás bohatý program, doprovodné aktivity, zajímaví hosté, spousta spisovatelů, příjemné prostředí, prodejní stánky, knihovna pod taktovkou Bernarda Blacka, den pro výměnu knih…

Více na https://www.facebook.com/Conias.knihovnanebo www.mlp.cz/conias

Komentáře

No vzhledem k tomu, že editorem té steampunkové antologie je náš šéfredaktor... tak asi s leckým... s Martinem určitě:-), se mnou nejspíš taky, pak vím ještě o Lucce... :-)) Ale jsou to jen drby, za ostatní samozřejmě mluvit nemůžu:-))

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

Přidat komentář