RECENZE: Kim Harrison, Nikdy nezemřít

Článek od: Monika Slíva - 19.08.2011

Nikdy NezemřítTentokrát se Rachel, věrna své neobyčejné schopnosti přitahovat průšvihy, připlete hned k několika infarktovým situacím. Třetí kniha ze série Díra (Hollow) je spíše o vztazích než o nějaké velké zápletce nebo detektivním pátrání, přesto jsem ji přečetla jedním dechem.

UKÁZKA: Kim Harrisonová, Nikdy nezemřít (Rachel Morganová 3)

Článek od: Anonym - 07.06.2011

Třetí kniha z volné série o čarodějce Rachel Morganové. Všech devět prozatím vydaných titulů opanovalo první příčky žebříčku bestsellerů v New York Times a samotná autorka zažívá na veřejnosti díky popularitě Rachel Morganové davovou hysterii svých čtenářů.
Mezi českými čtenáři má Rachel rovněž svůj početný fanklub, které touto zprávou určitě potěšíme. Tato krásná, ale svéhlavá čarodějka se totiž právě chystá na nerovný a zákeřný boj s mocným démonem.

RECENZE: Kim Harrison, Hodný, zlý a nemrtvý

Článek od: Lament - 25.10.2010

Po románu Mrtvá čarodějka přichází nám Fantom Print poskytl druhé pokračování volné série Rachel Morganová od americké spisovatelky Kim Harrisonové. "Styl textu je opět velice sugestivní, takže se s Rachel můžete bez problémů ztotožnit (zvlášť jste-li neústupné děvče), a místy téměř cítíte to, co cítí ona. Ne vždy jsou to však pocity příjemné..."

UKÁZKA: Kim Harrison, Hodný, zlý a nemrtvý

Článek od: Redakce - 24.09.2010

Díky velkému zájmu čtenářů urychlil Fantom Print vydání druhého pokračování volného cyklu o čarodějce Rachel Morgan. Tentokrát to nebude čtení pro slabé povahy. Tento svěží, neotřelý příběh, v němž nechybí akce, temná magie, překvapivé zvraty a suchý humor bude tím pravým lékem na přicházející podzimní deprese.

RECENZE: Kim Harrison, Mrtvá čarodějka přichází

Článek od: Martin Stručovský - 03.07.2010

Čarodějové, upíři, vlkodlaci, městská fantasy. To jsou všechno témata, která se dnes těší mezi čtenáři obrovské oblibě. A protože knih o nich není nikdy dost, představuje nám nakladatelství Fantom Print titul Mrtvá čarodějka přichází, který je prvním dílem cyklu Rachel Morganová… 

Přihlásit se k odběru RSS - Rachel Morganová