KOMIKS: Requiem 1: Upíří rytíř

Článek od: Martin Stručovský - 25.02.2020

Patt Mills je v komiksovém světě pojem stejně jako Frank Miller nebo Alan Moore. Podobně jako oba zmínění pánové se nebojí velké spousty násilí a kontroverze. A ani se nebojí dělat komiks po svém. Vyplatila se ale obrovská míra buřičství zrovna u jeho komiksu Requiem či nikoliv?

KOMIKS: Sláine: Poklady Británie

Článek od: Marta Novotná - 01.10.2013

V šesté knize z řady Mistrovská díla evropského komiksu se představí hrdina Sláine se svými dvěma příběhy. Společně s ním se vydáte nejdřív do časů Robina Hooda a poté krále Artuše. Čekají vás velké bitvy, nezapomenutelné hostiny, opuštěné lesy, čarodějky, trpaslíci i bohové.

PR+KOMIKS: Sláine: Poklady Británie

Článek od: Anonym - 11.06.2013

V prestižní řadě Mistrovská díla evropského komiksu (Incal, Arzach) nyní vychází další zásadní titul a ještě zásadnější hrdina. „Irský Conan“, bojovník Sláine, nejslavnější komiksový hrdina Velké Británie.

RECENZE: Pat Mills, Sláine: Válečníkův úsvit

Článek od: Lament - 14.02.2011

Dávný keltský svět Tir Nan Og neboli Země mladých je domovem válečníků a mocných bohů. Odtud pochází i legendární bijec Sláin Mac Roth z kmene Sessairů. Patří k zvláštnímu druhu berserků, kteří dokážou přijmout moc bohyně země, která se projevuje děsivou křečí obludnosti. Sláinova pověst a sláva jeho hlášky „Polib mi břiť!“ už dávno dosáhla i k nám. Ovšem tentokrát máme tu čest sledovat ho na počátku jeho cesty.

Přihlásit se k odběru RSS - P. Mills