Recenze: Jaroslav Mostecký, Štěňata vlků

Článek od: Renata Staurovská - 09.04.2018

Vzpomínáte na příběh Leifa Olafsona, dědice dánského trůnu? Na vůni ledového moře, provolávání jmen severských bohů a meče, žíznící po krvi nepřátel? Třídílnou ságu Vlčí věk z pera Jaroslava Mosteckého jsme vám představili před více než rokem, spolu s krátkým rozhovorem s autorem. Nyní nastal čas uvést jeho nejnovější knihu, ve které se vrací zpět do vikinských dob a nepřímo navazuje právě na příběh zmíněné série.

Fantastický rok s Epochou

Článek od: Redakce - 13.02.2017

Dva nové akční nářezy Františka Kotlety, velkolepé finále první série Kladiva na čaroděje, zbrusu nový příběh vikingských válečníků Jaroslava Mosteckého, další vzrušující dobrodružství Anity Blakeové a Merry Gentry, knihy talentovaných nováčků… Pojďte se podívat na fantastické menu, které pro vás Epocha navařila na tento rok!

FANTASY SÁGY: Jaroslav Mostecký, Vlčí věk

Článek od: Renata Staurovská - 02.02.2017

Valhalla, vikingové, severští bohové, zbraně skropené krví nepřátel. Ne, tentokrát skutečně není řeč o seriálu Vikingové, který od roku 2014 patří  k nejsledovanějším a nejočekávanějším seriálům současné doby. Rádi bychom vám představili českou historickou fantasy trilogii Vlčí věk od Jaroslava Mosteckého a zároveň s tím i krátký ROZHOVOR s autorem.

UKÁZKA: Jaroslav Mostecký, Lars, šťavnatá lebka

Článek od: Redakce - 08.02.2016

"Helgi Troll a Leif, dědic dánského trůnu, prchají po prohrané bitvě nepřátelskou krajinou. Ale nezoufají si, protože společnost jim dělá hlava mercijského krále Ethelreda, která má Leifovi zajistit trůn. Jenže návrat do Dánska nebude tak snadný."

RECENZE: Ondřej Jireš (ed.), Klenoty české fantasy

Článek od: Jana Poláčková - 30.06.2015

Doba plyne a jak mladá generace čtenářů young adult odrůstá svým prvním písmenkovým střevíčkům, plynule přechází na tlustospisy G. R. R. Martina a dalších zvučných jmen zejména z oblasti anglicky psané fantasy. Čeští autoři se v jejich očích těší pověsti ušmudlaných Popolušek odsouzených k věčnému přebírání luštěnin a konverzaci s opeřenci pochybné pověsti. Teď však přichází kmotřička víla, otvírá šperkovnici… a namísto tří oříšků se ukazují Klenoty české fantasy.

 

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - J. Mostecký