FILM: Trailerové okénko

Článek od: Redakce - 03.08.2014

Rok se přesunul do své druhé poloviny a v San Diegu skončil populární Comic noc, u jehož příležitosti bylo do světa vypuštěno mnoho filmových trailerů. Na jaké filmy se můžeme těšit nejen v následujících měsících? To se dozvíte na následujících řádcích.

PR+AKCE: Program NightConu na Festival fantazie je hotov

Článek od: Anonym - 02.06.2013

Přátelé a příznivci NightConu, za necelý měsíc nám začíná Festival fantazie a program NightConu je hotov. Po několika nekonečných probdělých nocích jsme konečně sestavili finální verzi, která už se nijak výrazně měnit nebude. Najdete ho jako vždy na stránkách Festivalu fantazie a v Amberu, kde se nachází i kompletní seznam přednášek s anotacemi.

FILM: Hunger Games

Článek od: Anonym - 28.03.2012

Zemi Panem vládne město Kapitol, které si zotročilo dvanáct okolních chudých Krajů. Odtud je každoročně vylosováno 24 mladých lidí mezi 12 a 18 lety (jeden hoch a jedno děvče z každého kraje) a ti se musí utkat mezi sebou v "survival game", kterou přežije pouze jeden a která je vysílána pro obveselení celé země. A naše hlavní hrdinka shodou okolností umí opravdu dobře zacházet s lukem...

PR+FILM: Rok 2012 bude patřit Hunger Games!

Článek od: Anonym - 04.03.2012

Premiéra filmu THE HUNGER GAMES se blíží! Již 22. března budou moci čeští a slovenští fanoušci zhlédnout filmové zpracování prvního dílu trilogie Hunger Games – Aréna smrti. Že se jedná o jeden z nejočekávanějších filmů roku 2012, dokazují informace ze zahraničí o předprodejích vstupenek a vzrůstající zájem o knižní předlohu! A dokonce si můžete zasoutěžit!

RECENZE: Suzanne Collinsová, Hunger Games – Vražedná pomsta

Článek od: Renata Heitelová - 08.11.2010

Jsme spolu s Katniss zpátky ve Dvanáctém kraji země Panem, v postkatastrofické budoucnosti Severní Ameriky ovládané krutou vládou Kapitolu. Po překvapivém vítězství v Hladových hrách (viz první díl Aréna smrti), na které by dívka nejradši zapomněla jako na ošklivý sen, by si Katniss a Peeta měli žít spokojeným životem v blahobytu.

RECENZE: Suzanne Collins, Hunger Games – Aréna smrti

Článek od: Renata Heitelová - 22.07.2010

Hunger Games - Hladové hry – každoroční „slavnostní sportovní událost“, podivná reality show, při které 24 dětí bojuje v aréně na život a na smrt. Hry krutě připomínají obyvatelům dvanácti krajů, že jejich děti nebudou nikdy v bezpečí, že Temné dny vzpoury nesmí nikdy znovu nastat. Celá země je tyranskou rukou ovládána z Kapitolu, kde lidé žijí v blahobytu na úkor krajů, ze kterých čerpají nejen nerostné bohatství, ale i zemědělské plodiny. Vzbouřit se odhodlal jen Třináctý kraj a byl srovnán se zemí. A Hladové hry slouží k tomu, aby lidé nezapomněli. Jak by také mohli?

Přihlásit se k odběru RSS - Hunger Games