Epochální sci-fi v soutěži

Článek od: Redakce - 19.08.2023

V rámci Sci-fi maratonu jste mohli dva celé týdny soutěžit s kvízem o jeden díl Legie Kristýny Sněgoňové a Franty Kotlety a brzy se dočkáte i vyhodnocení a vylosování vítěze. My pro vás od nakladatelství Epocha máme k soutěžení ještě několik dalších titulů, ale tentokrát nebudete nikam posílat emaily, stačí, když nám tady nebo na na našem facebooku napíšete svou odpověď do komentáře.

RECENZE: Petr Jaroněk, Theomachia: Válka bohů

Článek od: Tereza Zelinová - 14.07.2023

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak to bylo dál po Odysseově návratu domů z dobrodružné výpravy? Jestli žil šťastně až do smrti, Ithaka prospívala a všechno bylo krásně růžové do skonání věků? Taky vám tato představa připadá jako totální blbost? Jak jinak, historická data jsou tvrdá a hovoří jasně.

RECENZE: Prázdnota, Michaela Merglová

Článek od: Madla Pospíšilo... - 04.07.2023

Plzeňská rodačka Michaela Merglová je čtenářské veřejnosti známá především epickou trilogií Píseň oceli, Píseň severu a Píseň války, ale ve své nejnovější knize dává fanouškům nahlédnout, že ačkoliv jí jde žánr meče a magie na výbornou, umí i zatraceně překvapit.

RECENZE: Kristýna Sněgoňová, Mrtvá schránka

Článek od: Renata Staurovská - 04.04.2023

Tahle jedinečná česká space opera z per Kristýny Sněgoňové a Františka Kotlety ještě stále ani zdaleka nedosáhla svého vrcholu. Vražedné tempo, politikaření, nečekané zvraty, spojenci i nepřátelé, hromada vtipných hlášek a absurdních situací – to všechno dělá Legii Legií už od prvního dílu. V poslední recenzi jsme ale zmínili, že postavy se nám konečně začínají výrazněji vyvíjet, a to platí i nadále.

RECENZE: Svět v bouři, Kristýna Sněgoňová

Článek od: Madla Pospíšilo... - 19.12.2022

Na závěrečný díl městské trilogie frýdecko-místecké rodačky, toho času žijící v tajemné metropoli zvané Brno, jsem se těšila víc než na Vánoce, narozeniny a konec puberty svých dětí dohromady. Dobře, s tím koncem puberty jsem si lehce zapřeháněla, ale dlužno dodat, že Svět v bouři jsem vyhlížela s opravdu napjatým očekáváním.

UKÁZKA: Lucie Lukačovičová, Čepel azylu

Článek od: Redakce - 14.12.2022

„Použij cokoli, co funguje, a přežij!“ – to je heslo lovců nadpřirozených monster. Již podruhé se můžete vydat do světa, ve kterému udržuje rovnováhu nadpřirozených sil lovecká organizace Azyl a kde se snaží přežít i samotář a odpadlík Benedikt.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Fantastická Epocha