AUDIOKNIHA: Robert Jackson Bennett, Světatvůrci (séria Záhutí)

Článek od: ena - 28.07.2022

Posledné roky Sancie Gradovej boli riadne rušné. Najskôr sa nechtiac zaplietla do tajných plánov mocných, keď ukradla Klefa, tajomný zlatý kľúč. Dostala sa tým na zoznam tých, ktorých sa treba zbaviť. Prenasledoval ju veliteľ Vodobrany, prenasledoval ju aj tajomný objednávateľ krádeže. Všetko sa ale zmenilo a ona teraz spoločne s priateľmi pracuje na tom, aby tí najchudobnejší z Tevanne žili oveľa lepšie.

AUDIOKNIHA: Petra Stehlíková, Faja

Článek od: ena - 08.09.2021

Ilan je v Nížinách obklopená technikou, ktorú kvôli retei žiaden sklenár nikdy nepoznal. Vstrebáva všetko nové a snaží sa prísť na spôsob brúsenia mečov dvadsaťpäťky. Veliteľ jej ponúkol priateľstvo. Myslel to úprimne? Duvalské pohorie je nebezpečné. No Nížiny sú plné politických podrazov, nenávisti a túžby po moci. Aké temné tajomstvá Ilan odhalí?

AUDIOKNIHA: Petra Stehlíková: Naslouchač

Článek od: ena - 17.08.2021


Je to už dávno čo objavili sklenit. Odvtedy sa udialo veľa vecí. Väčšina sveta sa stala neobývateľnou a po útoku vojsk z Nížin sa zo vznešeného národa sklenárov stali otroci. V nimi postavených mestách namiesto nich žili obyvytelia z Nížin a vládli dosadení fajovia.

AUDIOKNIHA: Anthony Ryan - Oheň probuzení

Článek od: Petra Elen Mand... - 14.10.2019

Milovníci dračí fantastiky pozor! Na český trh se dostávají příbuzní draků: draggové v audioknize Oheň probuzení. Jedná se o první díl trilogie Draconis Memoria od skotského autora Anthony Ryana. Draci, tedy draggové, se ocitají na pokraji vyhubení. Jejich krev skrývá velkou moc a tajemství. Ne všechna jsou lidem známa. Pátrání po nich začíná.

Geekovské čtení #1 – Audiočtení

Článek od: Tata Geek - 06.08.2013

Čtěte dětem! je poměrně profláklé heslo, které se ale mnoho rodičů snaží pravidelně dodržovat. Někteří proto, že je to baví (já), někteří tak trochu z povinnosti. Každopádně čtení je pro naše dítka prospěšné, o tom není sporu. Tříbí představivost, trénuje paměť a rozšiřuje obzory. Takové čtení ale mnohdy narazí na všelijaké bariéry. Nedostatek kvalitních nových knih (řeším nákupem četby mého dětství a lehké fantasy). Nedostatek prostoru (řeším e-knihami). A konečně nedostatek času, případně hlasová indispozice…

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Audiotéka.cz