PR+LITERATURA: Na Slovensku vznikol časopis Jupiter

Článek od: Anonym - 27.09.2011

Na Istrocone 2011 sa predstavil nový slovenský elektronický SF časopis Jupiter. Stojí za ním časť  redaktorov Istrozinu, scifi.sk a Fantázie. Nulté číslo v rozsahu 130 strán si môžete stiahnuť na http://casopis-jupiter.sk/. Obsahuje poviedky Andrzeja Pilipiuka, Alexandry Pavelkovej a finálové poviedky zo súťaže Poviedka za 33 na tému „text piesne“. Z publicistiky môžu okrem rozhovoru s autorom zahraničnej poviedky (nazvaného podľa jeho odpovede na otázku o grafomanstve - Literárni impotenti zhadzujú pracovitých kolegov) zaujať aj článok o filme „Zrodenie planéty opíc“, seriáli „Game of Thrones“ či albumy „Crimson“ Edge of Sanity. Reakcie na časopis môžete písať na jeho facebookovú stránku http://www.facebook.com/CasopisJupiter, kde nájdete aj anketu o tom, koľko by mal časopis stáť. Od prvého čísla by malo byť jeho stiahnutie spoplatnené.

Martin Králik

Komentáře

Ahojte, sme radi, ze je zaujem aj medzi ludmi z druheho brehu Moravy. Dufam, ze prve cislo Vas nesklame. Budu k dispozicii tradicne formaty pre citacky a mobily, ako mobi, epub a pdfko bude citatelnejsie. Font bude tiez zmeneny, tak aby bola vacsina spokojna. A kvoli nam si fakt citacku kupovat nemusite :))

... děkuji, že našim čtenářům vycházíš vstříc - vlastně teď již čtenářům Jupiteru. Určitě budeme rádi, když nás budeš informovat o dalších novinkách a vydáních Jupiteru.

Přidat komentář