Čtenáři Tchaikovského - spojte se!

Článek od: Redakce - 09.05.2014

Vyslechli jsme čtenáře, kteří si oblíbili sérii Stíny vědoucích (Adrian Tchaikovsky) a rozhodli jsme se dát 3. dílu šanci... zda Krev kudlanky vydáme v "malonákladu", bude záležet na počtu zájemců.

Vzhledem k objemu prodejů předchozích dvou dílů a s ohledem na možnost uspokojení zájemců o další díl série Stíny vědoucích, rozhodli jsme se knihu vydat alespoň v omezeném nákladu a zjednodušené podobě. Vydání tohoto třetího dílu je však podmíněno dostatečným množstvím objednaných/zaplacených výtisků. V opačném případě nebude možné knihu Krev Kudlanky vydat.

V případě, že bude zakoupeno alespoň 350 výtisků (počítají se pouze zaplacené objednávky, možnost objednání končí 30. 6. 2014), vyjde kniha v druhé polovině července. V opačném případě k realizaci nedojde a zaplacené částky budou vráceny v nejkratším možném termínu, nejpozději do konce srpna. O počtu objednávek vás budeme průběžně informovat na našem FB.

Objednat knihu a více informací najdete na webových stránkách vydavatelství Zoner Press - http://www.zonerpress.cz/krev-kudlanky-stiny-vedoucich-kniha-3

Anotace:

Třetí díl originální série Stíny vědoucích (Shadows of the Apt) nazvaný Krev Kudlanky (Blood of the Mantis) pokračuje v příbězích oblíbených „okřídlených“ hrdinů. Setkáte se s můřím mágem, vosím císařem, pavoučí špionkou a mnoha dalšími bytostmi, které spojuje jeden vytoužený a mocný cíl – Kostka stínů. Adrian Tchaikovsky opět nabízí strhující příběh o lstivosti, zákeřnosti a odvaze neskrývající snahu o podobenství světa lidí a říše hmyzu.

Komentáře

tento dotaz chce spíš směrovat na stránky nakladatele... a proboha. Tady se jedná o to, aby ta knížka mohla vůbec vyjít. Tady není místo na to, že preferujete ebooky. Buď možná tohle anebo nic.  Nemám nic proti knihám v elektronické podobě ani proti čtečkám, ale někdy je nutné ustoupit. A tohle je nejspíš jeden z těch případů.

Hmm, přiznám se, že mě ani ve snu nenapadlo, že by moje prohlášení o tom, že je ta série dobrá a že jsem ochotný za to dát peníze, mohl někdo brát jako propagaci ebooků.

A proč bych měl psát nakladateli, když ten PR článek je uveřejněn zde? Tak asi na něj budu reagovat tady.

Přidat komentář