Modely pro scifisty:Tvoříme krajinku pro Warhammer / Dračí doupě / diorama (1)

Článek od: Petr Simcik - 23.10.2020

Ne, nebudu tu předstírat, že jsem někdy Warhammer hrál, ať už jde o jeho fantasy, nebo sci-fi verzi. Ale facinoval mě, to zas ano. Stejně jako hry ze světa Mutant Chronicles a další masové stolní hry s vlastní krajinou a kýblem kostek. A protože jsem se při tvorbě papírových modelů tripodů nezastavil jen u nich, ale na poličku si k nim vytvořil i odpovídající krajinu, řekl jsem si proč se o zkušenosti nepodělit.

UKÁZKA: Christian Dunn (ed.), Gotrek a Felix

Článek od: Anonym - 05.11.2012

Gotrek a Felix: neopěvovaní hrdinové Říše, nebo jen obyčejní zloději zabijáci? Pravda je možná někde uprostřed a záleží na tom, koho se zeptáte… Na stránkách této knihy naleznete nevypovězené příběhy dvojice dobrodruhů, včetně těch, které by raději udrželi v tajnosti.

UKÁZKA: Graham McNeill, Obránci Ulthuanu

Článek od: Anonym - 30.03.2012

Příběh o válce, zradě a vykoupení v magickém světě elfů. Na pozadí zuřící bitvy bojují dva bratři o lásku jedné ženy. Podaří se vznešeným elfům zatlačit své Chaosem poskvrněné příbuzné zpátky dřív, než odpoutaná magie rozerve svět na kusy?

UKÁZKA: Graham McNeill, Kladivonoš

Článek od: Anonym - 27.12.2011

Toto je příběh o tom, jak rostla Sigmarova moc až do Bitvy o Průsmyk Černého ohně, kde lidé a trpaslíci válčili proti hordám orků, aby zajistili bezpečí budoucí Říši.

UKÁZKA: Dan Abnett, Pán zkázy

Článek od: Anonym - 20.12.2011

Pán zkázy je vzrušujícím vyvrcholením první ságy o Malusovi Temné čepeli, výpravné temné fantasy zasazené do bouřlivého světa Warhammeru.

SLOUPEK: Pět knih, které změnily Potanovi život

Článek od: Štěpán Jura - 05.06.2011

Každá cesta má nějaký počátek. Některé začnou spontánně, jiné jsou výsledkem mnohaletých příprav a analýz. Moje cesta k fantastice začala díky televizi. Ono už je to deset let, co malý Štěpánek viděl na videokazetě Jacksonovo Společenstvo Prstenu. Svět Středozemě mě okamžitě uchvátil a byl jsem celý dychtivý, jak to celé dopadne. A pak přišel šok. Ono je to podle knížky! A když už se světem Pána Prstenů začít, tak rovnou od píky.

UKÁZKA: Dan Abnett a Mike Lee, Meč chaosu (Malus Temná čepel 4)

Článek od: Anonym - 22.08.2010

Temný elf Malus Temná čepel posedlý prastarým démonem Tz'arkanem čelí neúprosné volbě - musí získat během jednoho roku pět artefaktů nepředstavitelné moci nebo navždy přijít o duši. Cesta za dalším z nich, legendárním Khainovým mečem Chaosu, jej dovede do Har Ganethu, obávaného Města popravčích. Času není nazbyt a zatímco Malus je zatažen do vraždění a náboženských intrik, démon v něm stále sílí...

Přihlásit se k odběru RSS - Warhammer