UKÁZKA: James S. A. Corey, Hry Nemesis

Článek od: Redakce - 03.02.2017

Otevřelo se tisíc světů a největší závod o půdu v lidských dějinách začal. Vlny kolonistů odlétají a mocenské struktury staré sluneční soustavy se hroutí. Některé lodě však mizí beze stopy. Vznikají tajné soukromé armády, a ke všemu je ukraden jediný zbývající vzorek protomolekuly.

SOUTĚŽ: S nakladatelstvím Triton-books o román Oškliví - výsledky

Článek od: Redakce - 21.09.2010

Ve spolupráci s nakladatelstvím Triton-books jsme si pro vás připravili další klání o knižní cenu. Tentokrát se jedná o první díl cyklu S. Westerfelda Oškliví, který dal název úvodní knize. Recenzi od Renči si můžete přečíst zde, stejně jako ukázku zde, což by vám mohlo napomoci správně odpovědět na následující otázky.

UKÁZKA: Jarosław Grzędowicz, Popel a prach

Článek od: Anonym - 26.08.2010

V románu nás autor zavede do říše Polosnu. Do světa Pomezí a pod trnový kříž, na němž visí natažený mnich. Poznal tajemství tohoto světa a musel kvůli němu zemřít. Zanechal však svému příteli svéráznou závěť: hledej hluboko a nacházej odpovědi. Takže přítel bere brokovnici, nasedá na motorku BMW a vrací se do ulic, v nichž se převaluje jen popel a prach... Samostatný román, který získal Cenu Janusze Zajdela.

Přihlásit se k odběru RSS - Triton-books