PREVIEW: Žena se lvem

Článek od: Redakce - 07.11.2016

Žena se lvem vyjde počátkem prosince v nakladatelství Fortna. Je úvodním dílem velkolepého projektu Lehké fantazijno, který ani v kontextu zahraniční fantastické literatury nemá obdoby. Ve čtyřech svazcích:  Žena se lvemŽena se sovouŽena s drakem a Žena s labutí představí padesát dva spisovatelek ze středu Evropy.

Preview: Želvy Ninja: Menu číslo 2 Vychází pokračování původního komiksu pro dospělé

Článek od: Redakce - 13.09.2015

Známe je všichni. Známe je ale doopravdy? Leonardo, Rafael, Michelangelo a Donatello se v Čechách proslavili jako hrdinové kresleného seriálu pro děti. Původní komiks Želvy Ninja, určený dospělým, ale u nás začal vycházet až letos. Generaci dnešních třicátníků přenáší zpátky do doby bez tabletů a dálkových ovladačů a jejich děti se s želvami poznávají rovnou v podobě, která obrovský fenomén odstartovala. Do knihkupectví a trafik se nyní dostává želví menu s číslem dvě.  

Preview: Teror ve jménu víry 11. září vychází možná poslední komiks Franka Millera

Článek od: Redakce - 11.09.2015

Přesně čtrnáct let po teroristických útocích, které změnily svět, vychází v českém překladu kontroverzní dílo Franka Millera „Teror ve jménu víry“. Kniha reagující na události 11. září vzbudila mezi čtenáři tak silné emoce, že po ní slavný autor komiksů zatím nic dalšího nenakreslil a nenapsal. 

Přihlásit se k odběru RSS - Preview