RECENZE: Guy Gavriel Kay, Potulný oheň

Článek od: Jan Křeček - 04.06.2010

TOPlistKuřecí řízky nakrájíme na plátky. Naklepeme, osolíme, přidáme na kolečka nakrájené žampiony a banány. Vložíme na připravené bramborové plátky na plechu, polijeme šlehačkou (nemáme-li šlehačku, stačí i mléko). Pečeme, dokud není maso měkké. Ochutit můžeme podle vlastních schopností a nálady, pokrmu zcela jistě neuškodíte tymiánem, špetkou pepře nebo majoránkou.

LIDÉ: Guy Gavriel Kay (1954-)

Článek od: Anonym - 06.11.2009

TOPlistKanadský autor fantasy, narodil se 7. listopadu 1954 ve Weyburnu v oblasti Saskatchewan, vyrůstal ve Winnipegu, spolu s manželkou Laurou a dvěma syny žije v kanadském Torontu. Jedním z jeho literárních vzorů byl vedle Lorda Dunsanyho či E. R. Eddisona také J. R. R. Tolkien, s jehož synem Christopherem se seznámil během studia filosofie.

Přihlásit se k odběru RSS - Potulný oheň