UKÁZKA: Jiří Mazurek, Polární záře

Článek od: Redakce - 10.12.2017

Přečtěte si ukázku ze sci-fi thrilleru „Polární záře“ od českého autora Jiřího Mazurka! Knihu o dramatickém kontaktu s mimozemskou civilizací, která potěší zejména čtenáře knih Michaela Crichtona, Ludvíka Součka či A. G. Riddleho, vydává nakladatelství Mystery Press pouze jako e-book.

PR+WEB: E-knihy jedou: Vydejte svoji knihu elektronicky

Článek od: Anonym - 28.05.2013

Všechno to vlastně začalo frustrací jednoho spisovatele ze situace na českém trhu s elektronickými knihami. Zde se stále nedaří rozvinout obrovský potenciál, který e-knihy mají, a hlavně, autoři a autorky jsou stále v pozici dětí, které se někoho doprošují.

RECENZE: Ladislav Szalai, Půltá planeta

Článek od: Lamanai - 17.10.2012

Když jsem na čtečce otvíral Půltou planetu Ladislava Szalaie, bál jsem se, abych podruhé nevstoupil do příslovečné stejné řeky. Obavy byly zbytečné. Bohužel. Tato sbírka povídek je totiž spíše mělkým brodem a řeka vás příliš neobohatí. Dokonce jsou místa, která se snažíte co nejrychleji přeběhnout a už už dosáhnout druhého břehu.

WALKEROVA PITEVNA: E-booky a In-booky

Článek od: Anonym - 05.03.2012

"aneb decentní příspěvek do současných polemik o čemsi podobném…" Tak uvádí JWP nejgeniálnější parafrázi, chcete-li parodii, na současné žabomyší války na téma elektronických knih. Dobře se bavte...

RECENZE: Patrick Zandl, Koncernová pětiletka

Článek od: Petr Simcik - 06.12.2011

Patrick Zandl. Že vám to jméno něco říká? Zaprvé jde o šéfredaktora internetového magazínu Lupa, ale hlavně se jedná o autora jedné z těch lepších knih z edice Pevnost, epické bitvy o přežití lidské rasy pod českým vedením, Flotila Země. Kniha, kterou bych vám teď chtěl představit je ale úplně jiný šálek kávy. Dokonce to ani není sci-fi, natož fantasy. Koncernová pětiletka je totiž realita... a taky trochu červená knihovna pro muže.

Přihlásit se k odběru RSS - e-book