Nový titul od nakladatelství Epocha + rozhovor

Článek od: Redakce - 06.11.2020

Deset autorů, deset povídek, jeden sborník, který si právě teď můžete

zdarma stáhnout na Palmknihy.cz

Říkat vám, že doba stojí za starou belu, je zbytečné. Vidíte to všichni kolem sebe a nikdo z nás neví, co přinese budoucnost. Jako nakladatelství nemůžeme v boji proti koronaviru udělat mnoho, ale naší misí vždy bylo připravovat pro čtenáře knihy. A tak jsme vytvořili tuto specifickou antologii. Požádali jsme naše autory, aby nám poskytli své povídky do sborníku, který vám nyní přinášíme zdarma ke stažení.

Doufáme, že vám sborník Lockdown: Fantastická Epocha přinese příjemné hodiny s našimi autory, a pokud se vám jejich příběhy zalíbí, začtěte se i do jejich samostatných knih, které najdete v našem e-shopu www.epocha.cz. Držte se a užijte si čtení!

SBORNÍK SI MŮŽETE STÁHNOUT ZDE.

 

 

Při příležitosti vydání sborníku Lockdown: Fantastická Epocha jsme položili několik otázek Míše Merglové, které nejen píše skvělé knihy, ale také pracuje v marketingu nakladatelství Epocha:

Jak to v současné době vypadá s produkcí?

V Epoše jsme byli připraveni na variantu toho, že k uzávěře knihkupectví zase dojde, takže jsme celou produkci připravovali tak, aby nebylo ovlivněné vydání klíčových titulů – např. série Legie. Operace Thümmel, první díl této série, vyšel bohužel opět do uzavřených obchodů, tak jako na jaře Underground, tentokrát jsme už ale měli lepší představu o tom, jak taková situace vypadá a soustředili jsme v létě hodně sil do vylepšení našeho e-shopu, aby nebyli čtenáři o knihy ochuzeni. Zároveň se snažíme čtenářům trochu zpříjemnit současnou situaci novým sborníkem Lockdown: Fantastická epocha, který je zdarma ke stažení po dobu krizové situace na Palmknihy.cz a je v něm deset povídek od našich autorů. Je to prostě boj, ale snažíme se ho zvládnout, jak nejlépe to jde.

Co novinky, opozdí se, budou v termínech?

Jak které. Na rozdíl od některých jiných nakladatelství jsme práci na titulech nezastavili, kvůli okolnostem, které ale nemůžeme ovlivnit, se musely některé tituly přesunout až na jaro 2021. Velkým problémem je v tuto chvíli kapacita tiskáren, protože koronavirus samozřejmě citelně ovlivnil jejich provoz. Nemůžeme tak slíbit, že skutečně vše bude v termínech, které máme naplánovány, maximálně se ale snažíme, aby vydání připravených knih skutečně současná situace ovlivnila co nejméně.

Jak se dostat ke knihám, je ještě nějaká další možnost než poštou?

Na podzim jsme na našem e-shopu spustili dodání prostřednictvím Zásilkovny, která má přes 5000 výdejních míst po České republice, a čtenáři z Prahy mají možnost si objednávky vyzvednout přímo v našem nakladatelství v Kaprově ulici, ve Vršovickém knihkupectví nebo v knihkupectví Krakatit. Balíčky také samozřejmě posíláme i prostřednictvím České pošty a do budoucna plánujeme i další dopravce.

Přidat komentář