Nové tituly z nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 21.11.2019

I v říjnu nakladatelství CREW pilně vydávalo komiksy. POkud vám uniklo některé pokračování vaší oblíbené série, máte možnost to napravit.

Alisik 4: Smrt

Scénář: Hubertus Rufledt

Kresba: Helge Vogt

Nádherně malovaný příběh o lásce a smrti (ne nutně v tomto pořadí) dobíhá svého velkolepého zakončení. Bizarní, legrační, romantický i hororový příběh vrcholí. Jak? To už si budete muset přečíst tuhle knihu. Vím, jak podivně to zní, ale... Ano, tento starý hřbitov mi byl domovem. O něco déle než šest měsíců. Přes celý podzim, zimu a pak i na jaře. Ale s tím už je konec.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-532186-alisik-4-smrt

 

Ms. Marvel 2: Generace Proč

Scénář: G. Willow Wilsonová

Kresba: Adrian Alphona, Jacob Wyatt

Kdo je Vynálezce a co má v úmyslu s naší novou superhrdinkou Ms. Marvel a všemi jejími přáteli? Možná to pomůže rozlousknout Wolverine! A jak dlouho si Ms. Marvel ještě dokáže nárokovat život Kamaly Khanové? Kamala Khanová je nadále tou nejlepší (a nejmilejší) novou superhrdinkou současnosti!

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-535704-ms-marvel-2-generace-proc

 

Čarodějova nevěsta 9

Scénář: Kore Jamazaki
Kresba: Kore Jamazaki

Finále prvního příběhu… a rozjezd další ságy! Velké finále a souboj s protivníkem střídá návrat do Čisina dětství a tajemství jejího zoufalství! Bolest dovádí k zoufalým činům nejen monstra.

 

Sherlock 3: Velká hra

Scénář: Steven Moffat, Stephen Thompson

Kresba: Jay

Sherlock Holmes se zas jednou ukrutně nudí – a zjevně nejen on! Tajemný protivník s ďábelským smyslem pro humor našeho detektivního génia vyzývá k šílené hře, a pokud s ním Sherlock neudrží krok, začnou umírat nevinní lidé...

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-532185-sherlock-3-velka-hra

 

Modrá CREW 13: Kroniky Legie (1-2)

Scénář: Fabien Nury

Kresba: Mathieu Lauffray, Mario Alberti, Tirso, Zhang Xiaoyu

Vlad Tepes zemřel 14. prosince roku 1476. Tenhle příběh je o tom, co dělal pak.

Dva bratři vedou už od počátku světů svou nelítostnou válku, kráčí dějinami poháněni krví a ovlivňují osudy lidí i celý národů. Jedním z těch bratrů je neblaze proslulý Vlad Tepes, zvaný též Dracula. 14. prosince roku 1476 nabírá bratrovražedný boj na obrátkách. Věční upíři přecházejí z těla do těla, mění podobu, jenže ani oni se nedokáží odříznout od ostatních, nedokáží odolat emocím. A to jsou právě ty věci, které dokáží zabít i nesmrtelného.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-562132-modra-crew-13-kroniky-le...(1-2)

 

Umbrella Academy 3: Hotel zapomnění

Scénář: Gerard Way

Kresba: Gabriel Bá

Gerard Way (My Chemical Romance, Doom Patrol) a Gabriel Bá (Two Brothers, Daytripper) si získali uznání na projektech, které nerealizovali společně, a nyní se konečně vracejí k další kapitole z bizarních životů členů bývalého dětského superhrdinského týmu. Sir Reginald Hargreeves, jenž čelil rostoucím počtům šílenců se superschopnostmi toužícími utkat se v boji s jeho zázračnými dětmi, přišel s ultimátním řešením. Jenže nyní se jejich minulost vrací, aby je strašila.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-532187-umbrella-academy-3-hotel...

 

Assassin's Creed: Průvodce světem

Scénář a kresba: různí

Válka mezi dvěma tajnými organizacemi, Bratrstvem asasínů a Řádem templářských rytířů, zuří už po tisíciletí. Odhalte na stránkách knihy Assassin's Creed: Průvodce světem všechna tajemství tohoto konfliktu a vydejte se na mimořádnou výpravu do historie! Tento průvodce vám představí a popíše do nejmenších detailů jak ty nejvýznamnější postavy, legendární místa i technologické vychytávky tohoto světa, tak celou historii První civilizace. Současně je kniha spojnicí mezi všemi díly série, a je tedy ideálním startem i dlouhodobým průvodcem pro tento rozmanitý vesmír, který se neustále rozšiřuje!

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-532123-assassin's-creed-pruvodce-svetem

 

Lobo: Dědička a další příběhy

Scénář: Alan Grant

Kresba: Scot Eaton, Carl Critchlow, Shawn McManus, Alex Horley

Pamatujete si Darlen? Tu servírku z baru u Ala, oblíbený objekt Lobových oplzlostí? Tak ta se stala dědičkou neuvěřitelného bohatství. Bohužel to bohatství patří zločineckému syndikátu a ostatní gangy se s tím nehodlají jen tak smířit. Naštěstí má Darlen svého ochránce. Ano, hádáte správně. Loba. A k tomu se ještě můžete těšit na veletrh zbraní, noc v márnici, vražedné tlouštíky a cestování časem!

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-531636-lobo-dedicka-a-dalsi-pri...

 

Příběh O

Scénář a kresba: Guido Crepax

Příběh O Pauline Réageové je rozhodně ten nejslavnější sadomasochistický román moderní doby. A teď tato klasika erotické literatury přichází v podání jednoho z nejrespektovanějších erotických kreslířů – Guida Crepaxe!

Žena, která tu vystupuje pouze jako O, je mladá a krásná módní fotografka z Paříže. Jednoho dne ji její milenec odveze do zámku, kde je zotročena a vystavována a propůjčována ostatním mužům. Její odměnou je láska jejího přítele. Ale vydrží láska všechno? Zvlášť když se do hry zapojí i další muži... a ženy?

Kniha přináší kompletní komiksovou adaptaci obou zakazovaných, zabavovaných a tajně šířených románů – včetně dodatku! Je to důstojné a velkolepé zpracování díla, které se, i přes veškeré překážky, stalo jednou z nejčtenějších francouzských knih současnosti.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-532181-pribeh-o

Přidat komentář