Nové tituly z nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 25.09.2019

Už je tady konečně podzim! Cítíte to ve vzduchu? To je příslib dýňového latté, barevného listí a vůně barev a lepidla na čerstvě vytištěných komiksech! Pojďte si k novinkám čuchnout s námi! A pokud vás něco zaujalo a nemůžete už bez toho být, stačí skočit do e-shopu!

Minecraft komiks: První kniha příběhů

Scénář: Sfé R. Monster; kresba: Sarah Graleyová; počet stran: 88; vydání: první; rok vydání: 2019

PRVNÍ OFICIÁLNÍ KOMIKSOVÝ PŘÍBĚH ZE SVĚTA MINECRAFTU!

Tyler je obyčejný kluk, ale jeho život se změnil, když se s rodinou odstěhoval ze svého rodného města. Naštěstí má Tyler věrnou partu kamarádů, se kterou zůstává ve spojení prostřednictvím Minecraftu. Spolu s přáteli Evanem, Candace, Tobim a Grace už podnikli nespočet výprav napříč celým Overworldem a hledají novou výzvu. Rozhodnou se splnit nejtěžší úkol – vstoupit do Endu a postavit se enderdrakovi!

 

Kůstek 4: Čas zabíjet draky (nové barevné vydání)

Scénář: Jeff Smith; kresba: Jeff Smith; počet stran: 176; vydání: první; rok vydání: 2019

Síly zla jsou čím dál mocnější.

Kůstek míří vstří nebezpečí. S babčou Ben a Trnkou zažívají děsivé střetnutí s Králpsem, vládcem krysáků. Válka je na spadnutí. Postava v kápi svolává obrovskou armádu, aby dobyla Údolí pro Svatý dům mlh. Do toho všeho mizí babička Ben. A jakoby to nestačilo, manipulativní Podfa dokáže přesvědčit vesničany, že on je tím slavným drakobijcem, jehož nutně potřebují...
Nové vydání v barvě! Objevte úžasnou komiksovou ságu, která uchvátila miliony čtenářů po celém světě.

"Jeden z deseti nejlepších grafických románů všech dob." - magazín TIME

 

Usagi Yojimbo 32: Záhady

Scénář: Stan Sakai; kresba: Stan Sakai; počet stran: 200; vydání: první; rok vydání: 2019

V této napínavé knize se Miyamoto Usagi opět potkává se svým přítelem inspektorem Ishidou, se kterým se pouští do řešení série záhadných případů. Každý důkaz, na který narazí, budou muset pečlivě prozkoumat! Čekají na ně smrtící ryby, setkání s dobře známou dvojicí zlodějek a korupční spiknutí zasahující až na ta nejvyšší místa. Podaří se jim očistit jméno přítele a nadobro zlikvidovat jeden ze zločineckých gangů - nebo snad padouši uniknou spravedlnosti?

 

Rick a Morty 2

Scénář: Zac Gorman, Marc Ellerby; kresba: CJ Cannon, Andrew Maclean, Zac Gorman, Marc Ellerby; počet stran: 128; vydání: první; rok vydání: 2019

Hitová komiksová série, založená na supervtipném animovaném seriálu Dana Harmona a Justina Roilanda Rick a Morty z [adult swim] pokračuje!

Sledujte degenerovaného génia Ricka Sancheze a jeho koktajícího vnuka Mortyho při dobrodružstvích na samotné hraně času, prostoru a prachsprostých základů slušnosti. Tato sbírka obsahuje čísla 6–10 komiksové série včetně Drtikulského speciálu od hostujícího výtvarníka Andrewa MacLeana, Bláboční nadělení, které nakreslil scenárista série Zac Gorman, a kyberpunkový příběh z druhého konce vesmíru.

 

Doctor Strange 4: Mr. Misery

Scénář: Jason Aaron, Kathryn Immonenová, Robbie Thompson; kresba: Frazer Irving, Chris Bachalo, Kevin Nowlan, Leonardo Romero, Jonathan Marks; počet stran: 116; vydání: první; rok vydání: 2019

MISTER MISERY DOCTORU STRANGEOVI POMOHL PORAZIT EMPIRIKUL, KDYŽ MAGIE ČELILA SVÝM POSLEDNÍM DNŮM! ALE TO Z MISERYHO NEDĚLÁ HRDINU.

Ani trochu. A teď se tato stvůra z nočních můr chystá Strangovi předvést skutečný význam svého jména – a udělá to tak, že bolesti a utrpení vystaví jednoho z doktorových nejbližších spojenců! To Nejvyšší čaroděj nestrpí... ale aby mohl na Miseryho seslat hromy a blesky, potřebuje menší pomoc od Thor! A pak, zatímco se Doctor Strange zotavuje z nejhorší nakládačky, kterou kdy dostal, vkráčí zpět do jeho života Clea. Přišla, aby věcem ulehčila... a nebo bude ve srovnání s ní Stephenovi prožitá bitva připadat jako procházka růžovým sadem? Plus: oslnivý debut Nejvyšších čarodějů!

Obsahuje komiksy Doctor Strange (2015) č. 17–20 a Annual č. 1 – autoři Jason Aaron, Kathryn Immonenová, Robbie Thompson, Frazer Irving, Chris Bachalo, Kevin Nowlan, Leonardo Romero, Jonathan Marks, Al Vey, Tim Townsend, John Livesay, Victor Olazaba, Jaime Mendoza, Wayne Faucher, Jordie Bellairová a Lee Loughridge.

 

Živí mrtví 29: Jak daleko zajdem

Scénář: Robert Kirkman; kresba: Charlie Adlard; počet stran: 144; vydání: první; rok vydání: 2019

Kolik hodin má den, když jich půlku nestrávíte zíráním na televizi?
Kdy naposled kdokoli z nás DOOPRAVDY pracoval, aby získal něco, co chtěl?
Jak je to už dlouho, co kdokoli z nás doopravdy POTŘEBOVAL něco, co CHTĚL?

Svět, který jsme znali, je pryč.
Svět komerce a uspokojování zbytečných potřeb byl nahrazen světem přežití a zodpovědnosti.
Epidemie apokalyptického rozsahu zachvátila celé lidstvo a přinutila mrtvé povstat a požírat živé.
Společnost se rozpadla během několika měsíců.
Žádná vláda, žádné supermarkety, žádná pošta, žádná kabelovka.

Celá Alexandrie se těžce vzpamatovává z nedávných událostí.
Rick přišel o svou životní lásku, Dwight ho obviňuje, že ho připravil o tu jeho, Eugenova přítelkyně z rádia už není tajemství a Negan... touží po své Lucille.

 

Sandman 4: Údobí mlh (nové barevné vydání)

Scénář: Neil Gaiman; kresba: P. Craig Russell, George Pratt, Dick Giordano, Matt Wagner, Malcolm Jones III, Mike Dringenberg, Kelley Jones; počet stran: 224; vydání: druhé; rok vydání: 2019

Důsledky nerozvážných činů se často ozývají i po velmi dlouhé době a chyby dělají i nesmrtelné bytosti. Podruhé v krátkém čase se musí Sandman vydat do Pekla, aby zachránil svoji dávnou lásku. Jaké je však jeho překvapení, když namísto očekávané konfrontace s Luciferem obdrží klíče od pekla. Danajštější dar si lze jen těžce představit, avšak to zatím Morfeus netuší. Důsledky tohoto činu ho totiž dostihnou mnohem, mnohem později... Nové vydání, poprvé v barvě!

 

Královská hra 1

Scénář: Nobuaki Kanazawa; kresba: Hitori Renda; počet stran: 180; vydání: první; rok vydání: 2019

Někdo, kdo si říká Král, začne přes mobily posílat tajemné SMS-ky žákům jedné třídy. Posílá jim úkoly, které musejí splnit. Kdo je nesplní – zemře. Zpočátku je to čistě legrace, ale jen do chvíle, kdy přijde první smrt. Pak už je to souboj s časem. Odhalí se dřív totožnost Krále, nebo umřou další lidé?

 

Zaslíbená Země Nezemě 4

Scénář: Kaiu Shirai; kresba: Posuka Demizu; počet stran: 192; vydání: první; rok vydání: 2019

Přichází čas na dalšího oběť. Teď je na řadě Norman a ostatní dělají, co je v jejich silách, aby mu pomohli. Emma a Ray vymýšlí nový plán, ale Norman přichází s překvapivým rozhodnutím.

 

Gantz 24

Scénář: Hiroja Oku; kresba: Hiroja Oku; počet stran: 220; vydání: první; rok vydání: 2019

Všechno jde do kopru. I když tým z Ósaky dostává cennou posilu, stejně to v boji proti neuvěřitelně silnému protivníkovi nedává hrdinům téměř žádnou šanci. Ale pomoc přichází z toho nejméně očekávaného zdroje…

Přidat komentář