Nové tituly z nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 23.08.2019

I v srpnu má pro vás nakladatelství CREW nový nášup komiksů a v případě, že vás cokoli uchvátí a budete to nutně potřebovat, spěchejte SEM, kde se všechny komiksy dají koupit v e-shopu.

 

Deadpool 8: Všechno dobré...

Scénář: Brian Posehn, Gerry Duggan, Mike Drucker, Ben Acker, Ben Blacker, Jason Mantzoukas, Paul Scheer, Nick Giovannetti, Scott Aukerman, Matt Selman; kresba: Salva Espin, Mike Hawthorne, J.J. Kirby, Natalie Nourigatová, Todd Nauck, Ty Templeton, Mirko Colak, Jacob Chabot, Scott Koblish; počet stran: 180; vydání: první; rok vydání: 2019

Jak oslavit konec série lépe než zabitím Deadpoola? Jo, přesně tak! Nejdříve si dá Deadpool oraz na Středním východě, kde jej prostinká žoldácká zakázka dovede k násilnému střetnutí s Omega Redem a cestě do strašidelné hrobky se Shiklah! Pak se Deadpoolovi vyrazí pomstít ULTIMATUM a jemu nezbývá, než je zabít – všechny. Do posledního. A v úplně poslední flashbackové lahůdce navštívíme crossover o Rukavici nekonečna! Co by Deadpool udělal, kdyby získal Rukavici od Thanose? A navíc: halda bonusových příběhů od speciálních scenáristických hostů, v nichž se ukážou Deadpoolovi nejbližší přátelé a spojenci! A ještě tedy SPOILER: Deadpool na konci umře.

Obsahuje sešity Deadpool (2012) č. 41–44 a č. 250 – které napsali Gerry Duggan a Brian Posehn, plus bonusové příběhy, které napsali Ben Acker, Ben Blacker, Nick Giovannetti, Paul Scheer, Jason Mantzoukas, Mike Drucker a další; a nakreslili Salva Espin, Mike Hawthorne, Scott Koblish a další.

 

Modrá CREW 12: Hrobař (3-4)

Scénář: Xavier Dorison; kresba: Ralph Mayer; počet stran: 112; vydání: první; rok vydání: 2019

Hrobař vždycky jen nepohřbíval mrtvé. Tajemný muž v černém má svou minulost, a ta se teď vrací. Přichází za ním jeho velitel z dob občanské války, aby mu zadal práci. Ne, tentokrát nejde o funus. Je nutné najít a zabít člověka, který je už nějaký čas považovaný za mrtvého a který měl přezdívku "Monstrum ze Sutter Campu". A přezdívka nelže. Ten člověk je opravdu monstrum.

 

Svůdné touhy

Scénář: Prado, Pavlovic, Galliano, Altuna, Alex Varenne, Beltran, Bertrand, Annie Goetzingerová, Gillon, Mezzo, Pirus, Daniel Ceppi, Jean-Pierre Gibrat, Faure, Philippe Marcelé, Thierry Smolderen; kresba: Prado, Pavlovic, Galliano, Altuna, Alex Varenne, Beltran, Bertrand, Annie Goetzingerová, Gillon, Mezzo, Pirus, Daniel Ceppi, Jean-Pierre Gibrat, Faure, Philippe Marcelé, Thierry Smolderen; počet stran: 156; vydání: první; rok vydání: 2019

Nejslavnější francouzští a evropští tvůrci se sešli, aby přispěli do série erotických sborníků. I v druhé knize naší „svůdné“ série najdete hned dva původní sborníky... a něco málo navíc! Každná kniha, Svůdné svátky i Svůdné slunění, je věnována jednomu prostředí a tématu a přináší sérii šesti až osmistránkových příběhů, od autorů jako je Caza, Prado, Altuna, Varenne, Gibrat, Igort či Goetzingerová.

Připravte se na hromadu skvělých kreslířů, krásných žen a sexy příběhů! Seznamte se s králi evropské komiksové erotiky!

 

 

Čarodějova nevěsta 8

Scénář: Kore Jamazaki; kresba: Kore Jamazaki; počet stran: 184; vydání: první; rok vydání: 2019

Čise se podařilo zastavit řádění draka, avšak za velkou cenu. Drak ji proklel… a jak známo, dračí prokletí je nezlomitelné. Existuje jen jediné řešení, ale pokud by na něj Čise přistoupila, její dosavadní život by se převrátil naruby.

 

 

Útok titánů 20

Scénář: Hadžime Isajama; kresba: Hadžime Isajama; počet stran: 196; vydání: první; rok vydání: 2019

Hledání pravdy o světě tam venku zavádí průzkumníky až do Titány zamořené čtvrti Šiganšina, jen co by kamenem dohodil od Erenova rodného domu. Pouštějí se do provedení Erenova zásadního plánu na dobytí zdi Maria. Jenže trojice mocných Titánů tu už na ně čeká...

 

Přidat komentář